doktor1 Govore streamerima da ne spojlaju igru tako da ne počnu strimat prije nego svi mogu zaigrat i onda stave taj datum i sat. Dakle, meni baca na to da će tada igra biti - pali i vozi To bi treblo biti točno u pola noći
Nexus escoban Patch od 56 gb? Jesu li oni normalni?! Baš me zanima kakva je igra bez patcha i koliko je igriva. Jer ovo je slap in the face za one koji kupuju fizičke verzije.
escoban buz Pa to je ta razlika izmedu smecara kao ubisoft koji releasaju polugotov proizvod i pravi studija koji odgadaju igru dok nebude spremna sry taga sam krivog 😃
doktor1 Patch od 50 GB hahahaha Da je Ubisoft - "vidi kako su nesposobni" Sada će biti - "to je normalno"
fensisuperstar weky da je ubisoft taj bi patch dobili za 6 mjeseci da je epic u pitanju trebali bi platit za taj patch vbucksima 🙂
Kikiller Igra na dva diska + 56 gb patch day one, bay bay my free space. Ostat će mi harda za dvije slike i jedan sejv, i to da se stisnu svi.
chono7 70gb + 56gb je i dalje manje od CODa 😁 Skidao bi zubima, samo da igram Di ste hejteri Ubisofta? 😂
prayer https://www.pushsquare.com/news/2020/12/no_cyberpunk_2077_does_not_have_a_56gb_day_one_patch_on_ps4_ps5