Onaj melee fight sto su izbacili, ono je drvo sam takvo. Valjd ce to speglat. 4/10
Cyberpunk 2077
Komentirali smo to ranije, da je uvedeno tek da je i postoji u igri, ali je izvedeno poprilicno lose. Zapravo cijeli melee (sake i katana) su poprilicno losi po meni
Missao sam onda...
Nek to malo popeglaju, stvarno odudara. Za sve ostalo lagano gasim internete i ulazim što svježije u igru. Za sad 3/10
Ma jos ima toga za srediti, ali vecina izgleda extra. Bit ce poprilicno komleksna igra s obzirom na sve sto ce ponuditi u kontekstu gameplaya.
Je, svidjaju mi se zenska robotska dupad na slikama. Bit ce naughty screenshotova na tone.
Stvarno su uzeli velik kolac i nadam se da ce ga ispec kak treba i posluzit nama divnim igracima da zaboravimo na hdz.
- Uređivano
iskreno ne kuzim tu foru oko mele combata i zasto svaka igra to mora imati. ne funkcionira rockstaru, ne funkcionira cd projektu, opcenito nijednoj open world igri, a gura se nasilu. izbaci jednostavno i mirna bosna. ja Geralt strasni Witcher, a ispizde me tri pijane vucibatine u nekom seoskom bircu jer melle combat sucka. popizdim izvadim sword i nasjecem ih na komade, nije fer, ali je sto puta veca satisfakcija. gta i rdr melle necu ni spominjati. ND je jedan od rjetkih devova koji to radi dobro...
A ne znam, mozda zbog cijele spike oko Samurai stiha? Mantis blade ne bi ni svrstao ovdje, jer je malo drugacije
Evo vatrometi vani, HDZ u <3. Inače, koliko sam uspio shvatiti ono što Cyberpunk ovdje nudi je priču i mogućnosti, dok je recimo gameplay manje važan od toga pa možda i zato gameplay u nekim segmentima ne izgleda baš najbolje. Iskreno bi mi bilo draže da su šaketanje izbacili a wall run ostavili, a sve ostalo izgleda dosta dobro. Igra koliko vidim nudi nevjerojatno dobru atmosferu i doživljaj te daje baš imerziju u svijet koji je nešto što do sada nije viđeni, samim time sam mislio da je gameplay sekundaran tome no to ne znači da je manje bitan, body modifikacija, modifikacija oružja, hakiranje i svega čega ne su ipak dosta važan dio svega.
- Uređivano
Mislim da ga nece izostaviti, jer su vec napravili cijeli quest line i trofej za te ulicne sore. Mozda se nesto i promjeni ako svom liku ugradis neke jebacke umetke, pa dobijes nove mogucnosti. Uglavnom, nisu pokazali nista u ova 3h materijala sto smo vidjeli dosada, to je mali mali dio igre.
Jebote, vidjeli smo materijala koliko traje Order 1886, a igra nije niti izasla
- Uređivano
chono7 ma taj hand combat ce ti biti samo na pocetku kao i u witcheru i nakon 3 sata u igri ces zaboraviti da i postoji i bas zato mi nije jasno sto se devovi uopce zajebavaju i gube vrijeme sa njime. one mathis pizdarije su cool as fuck. takodjer gunplay izgleda maestralno, a to je meni najbitnije.
bit ce red pogledati blade runnere, akiru, ghost in shell i ostale velikane scifi industrije prije igranja ove igretine
Jesam nešto preskočio ili trailer koji je bio i gameplay nema veze s grafikom koju vidim na ovim slikama?
Imaš dva faktora. Prvi je da su neke slike, pogotovo akcijske, dodatno uljepšane da se pokažu detalji, standard za industriju. Drugi je taj da kvaliteta snimke bude slabija zbog kompresije. Zbog toga bude malo drastičnijih razlika, ali poznavajući CDPR ne vjerujem da će tu biti neki downgrade. Ako išta, oni koji su igrali kažu da su primijetili kako igra izgleda bolje nego što je prije prikazana.
Iako neman ništao protiv boja i tona igre.
I svaćam zašto su išli na to.. jedan dio mene je baš želio onu potpunu Blade Runner atomsferu....tmurno, prljavo, mračno, surovo....začinjeno s glazbom od Vangelisa...
Ahh....
Valjda će bit i takvih momenata...
Neka bude kvalitetom na razini W3 i potrošit ću 100-200 sati i na CP. Kad dođe GOTY za 150 kn, naravno.