Deadwalker Nice, ultra detalji bez RT-a. Već sam skoro u par navrata ovih dana naručio RTX 3070 s vrlo nepovoljnim maržama zbog ove igre 😆
chono7 Sorry bros, no ray tracing on AMD 😃 https://www.dsogaming.com/news/confirmed-cyberpunk-2077-will-not-support-ray-tracing-on-amds-gpus-at-launch/
Zero Bit će. Vjerojatno za AMD na PC-u izbacuju otprilike u isto vrijeme kad stiže i ona druga "prava" zakrpa za next gen konzole, koja će donijeti dodatna grafička poboljšanja. Isti tech.
chono7 Zero bit ce, ali ne sad. Valjda ce biti kako spada, jer je Marcin rekao da rade s AMDom na tome, ali da ne zna kada ce izbaciti. Meni isto mirise na taj update. Medutim, ja hvatam prvi val i launch igre i to mi je bitno.
krpa Iako imam brdo igara za odigrati, ovo će se dodati u prioritete kad izađe. Dosad više-manje sve prikazano izgleda kao da će mi biti top shit. Konačno da dočekam nešto od CDPR-a što će biti po mom ukusu. 🙂
chono7 This is one hell of a game, a neon-soaked seduction from the first second. https://www.gamesradar.com/16-hours-with-cyberpunk-2077-and-i-never-want-to-leave-night-city/?utm_content=bufferf9501&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=buffer_grfb
weky Nisu oni jaki, ali jesu igrači. Mediji znaju da se ne smiju zamjerit čitateljima, koje ovi kupuju jeftinim trikovima.
buz Bojim se (iz sebičnih razloga) da igra neće moći opravdati hype. Nadam se da sam u krivu, ali vidjet ćemo vrlo skoro.
fensisuperstar @weky nemoj opet počinjati sa wekiziranjem topica. Znam da trollaš ali postaje neugodno. igra još nije izašla. ako nastaviš morat ću iskoristit:
Deadwalker Pusti Wekyja, njegovi postovi u ovom topicu su poput programa na RTL-u - između (reklama) ironije i cinizma bude i malo (filma) istine.
fensisuperstar Deadwalker nema puštanja nikoga. Ispast će da popuštamo jer je to Weky i zna se da trolla. Treba prema drugim članovima biti fer.
chono7 We spent 16 hours in Cyberpunk 2077's dense and stunning Night City, and found an immense amount of depth and choices to explore in this mammoth of an RPG. IGN