Ovo nije ingame.
Kolko god obožavam CDPR, stvarno su široke ruke kad se radi o bacanju bullshota "iz igre".
Ovo nije ingame.
Kolko god obožavam CDPR, stvarno su široke ruke kad se radi o bacanju bullshota "iz igre".
Ovo su wallpaperi, naravno da je perfect shot
Prva slika...motor tako smrdi na AKIRU <3
Jos kad bi stvarno napravili neki colab i ubacili ga u igru.....
chono7
Ma znam znam
Ima dovoljno ingame slika da ti opet vilica opadne.
Npr. ovo baš izgleda kao da je iz igre, iako vjerujem da su i to maksimalno ušminkali 8K rezom i napucanim postavkama.
wooddiebone 4k max uz zavrsno filtriranje screenshota. Iako... ne bi dva puta negirao da ovo nije novi Ansel Nvidije koji jos nismo vidjeli uzivo. Sprema nam se najjaci Nvidia middleware dosada i to upravo u Cyberpunku. Imali su opet decke iz zelenog tima prilikom razvoja.
chono7
3080+ova igra će biti najbolja stvar koju netko može iskusit.
Seks?
Ah been there done that. Cyberpunk does it better.
Brza vožnja u autu?
Ahh, auto mi je ionak sranje, idem rađe vozit sto godina stari poršej u Cyberpunku.
Najbolji film ikad?
Cyberpunk ga je adaptirao u sidequest.
Adrenalin?
Jesam spomenuo Cyberpunk?
Rare biftek sa mariniranim krumpirom?
A dobro ajde nije mi igrica bolja od života.
wooddiebone još samo da 3080 stigne do Uskrsa u trgovine u količinama većim od frameratea multiplatform igara na PS3.
Deadwalker Ja sam vrlo strpljiv covjek, ali sto je previse ni s kruhom nije dobro
Slinit ćete vi na 3080 do kraja godine kako stvari stoje dok se cijene ne normaliziraju. Ali sumnjam da će i na konzolama biti tolilo loše, čak i na last genu. CDPR se uz Rockstar prometnuo u najbolji 3rd party dev koji može izvući svaki atom snage iz konzola.
Zero rockstar? Stvarno?
19marksman89
Ne, FromSoft je htio reć.
Naravno da Rockstar. Kaj sad su i oni židovski propaganda doktori?
Rockstar među zadnjim velikanima starog kova industrije. Svaka full-size igra im je gaming lektira.
19marksman89 Pa da. Što, jesam podcijenio ili precijenio Rockstar time što sam ih spomenuo zajedno s CDPR? Za mene su tu gdje jesu jer od drugog Witchera dostavljaju ne samo narativno, već i vizualno i tehnički spektakularne igre. W3 iz 2015. je i danas referenca za fantastičnu open world (ili polu-open world, ako nekom smeta podjela na regije) i općenito je jedna od, ako ne i najbolja igra generacije.
Štoviše, čak su po utjecaju na pop kulturu i kritiku pretekli i spomenuti Rockstar. RDR2 u godini u kojoj je izašao čak nije postao ni igra godine. W3 je s druge strane pomeo i osvojio sve što se dalo osvojiti, ponajviše igrače. K tome se igra i dalje jako dobro prodaje i opet je doživjela procvat s Witcher serijom. Rockstar s druge strane i dalje živi najviše na GTAV, što je valjda novi nivo eksploatacije IP-a samo na konto MP-a.
rockstaru svaka cast na tome kako su im igre polished, ali sve ostalo je ostalo u ps3 eri.
wooddiebone Ne, FromSoft je htio reć.
Naravno da Rockstar. Kaj sad su i oni židovski propaganda doktori?
ne cini li ti se da malo pretjerujes? napao si ga bez da cujes njegov razlog, a cak se nije tebi ni obratio.
From je institucija za rockstar i cd po pitanju gameplaya.
Stari moj, može From bit kaj hoće i ovo nema veze sa njim, to je samo prvi dev koji mi je pao na pamet.
Ne napadam nego se zajebavam. U zadnje vrijeme je i to protiv pravila, al eto. Život na rubu.
Kaj glumite sad pametne. Rockstar je studio koji svaku generaciju ruši granice mogućeg oćeš tehnološki ili prodajnim rezultatima.
Koji još studio ima to? Ima li ijedan studio KROZ POVIJEST industrije da je ostavio i blizu takav trag, a da nije propao ili prestao radit igre?
Sram vas može bit . Bitno da se nepopularno mišljenje širi.
Cek stvarno? Vi ozbiljno? Pricamo o onim kartoonish igrama od kojih je samo GTA 3 svijet bio revolucija ali ipak graficki modeli trokutastih glava i broj poligona ravan broju FPS-a PS3 konzole.
Svaka sljedeca igra copy/paste sa blagim nazadovanjem u redosljedu GTA 3- Liberty City(New York), Vice City(Miami),San Andreas(L.A,San Francisco,Las Vegas), Gta 4 Liberty City(New York), GTA V- San Andreas(L.A). Kazem blago nazadovanje jer nakon vrhunca zvan San Andreas GTA 4 i GTA 5 nemaju full paket sadrzaja.Odnosno ono sta je imao San Andreas podosta toga GTA 4 nema,ono sta je imao GTA 4 petica nesto nema ili ima losije odrađeno.Nakon toga petica ostaje u 3 (tri) GENERACIJE konzola.
Mafia je izgledala ovako
Gta 3 ovako
Tko je igrao i vidio u pokretu zna o cemu pricam.Mozete mi vadit GTA online,Red dead koji je GTA na divljem zapadu,prodaju i neznam sta,Rockstar zivi na slavi koju je stekao igrom GTA 3 a pogledajte sta je taj GTA 3 u usporedbi sa Mafiom. Sve ostalo je copy/paste muznja novca .Svaki klinac onda i svaki klinac danas svrsava na divljanje po ulicama i svemu onome po cemu je igra planetarno popularna.Dali je to bilo bolje od jedne Mafie,dali je grafika grafika bolja,dali je prica bolja,dali je protagonist koji nema ime i nije rijec izgovorio bolji od Tommy Angela,dali je vozni model bolji itd.itd... nije,nikad bilo niti ce biti.
3 generacije su prosle a Rockstar jos nije izasao iz komfort zone i zato mi vasi komentari nisu jasni.Da ne govorim da su sinonim za najveci krs od portova za PC.
Ali kako ovdje specificno biva u komentarima i treba sve 2 puta pojasnjavat,pojasnit cu da ovo nije pljuvanje niti neko umanjivanje od onoga sta njihove igre jesu.Ostat ce zauvijek upamceno da oni jesu stvorili taj svijet "slobode",pamtit humor,radio stanice,pamtit cemo uzbuđenja tipa "vidi mogu osisat lika,mogu ga nabildat,mogu ga obuc kako zelim i mogu takav radit sranja,gazit ljude,letit helicem,skakat sa zgrade itd". Ali ljudi to je samo popularno(posebice americkom narodu) i to je bilo prodano jebene 2005e godine..ej alo! I od tada do sada se prodaje ta ista stvar a sad cemo u 2021u uci i jos jednom ce nam u toj godini prodat GTA V!
Igre im jesu fino ispolirane sa minimalno bugova na konzolama,produkcija im je dobra,svijet naprave zivim.Osobno kupim i odigram svaku njihovu igru i imam generalno pozitivno misljenje.Cjenim detalje,konjske testise objesene na toplini,stisnute po zimi ali eto i to sve nije bilo dovoljno za pobjedit jedan God Of War.Isto tako to sta je mene prosao hype u drugom srednjem na njihovu satiru i humor ne znaci da nekom namecem da se isto tako ponasa i djeli moje misljenje ali dajte ljudi,prestanite uzdizat Rockstar u nebesa i stovat ih kao bogove iznad nekih studija i igri koje su napredovale puno vise pojedinacno i kroz serijale. I zapravo Max Payne 3 je meni najbolje sta su stvorili a proslo je kao nategnuta osmica ponajvise zbog sheme cut scena,val neprijatelja,rekuperacija,cut scena,repeat.
Kakvo je mjerilo GOTY nagrada u uspordbi kvalitete dvije totalno drugačijih naslova.. po meni baš nikakva...Te fore da je za uspijeh GTA serijala zaslužna uglavnom balavrdija koja ukuca šifre i radi kaos po gradu je promašena.
Da su otišli u tom smjeru serijal bi postao upravo ono što je sad ono smeće od Sanit Row serijala. Rockstaru treba skini kapu što je nakon jedne od najpopularnijih igara u povijesti ..San Andreasa.. Napravi totalni zaokret u odnosu na najuspiješniju igru u povijesti.. dakle pronašli su formulu uspijeha...svi su volili SA.. Mnogi bi napravili San Andreas "2". Ne oni su napravili GTA4 koji je praktički odstranio večinu stvari na koju su se šmrkavci za koje se smatra da su igračka baza serijala palili ..Jatpack.. tuniranje ...uređivanje lika... itd itd..
Napravili su jako tmurnu igru, za GTA prilike dosta ozbiljnju priču i likove..Vožnju su skoro doveli do razine simlacije... Što to govori... oni rade igre kakve žele i na tome im svaka čast.
Ista stvar je s RDR2... Da se pitalo nekog dioničara ili menađera... RDR2 bi bila igara za najširu moguću publiku koju mogu napravit.. konj bi se teleportirao .. u hlaćama bi mogao imat medvjeda, bizona i dva snajpera..Ali ne oni su opet napravili igru kakvu su željeli .. nije bila za svakoga i u tome je poanta.. Brutalno realnuu nekim segmentima .. na takvom visokom nivou produkcije...
I ne idealiziram ih.. nisu savršeni imaju svoje mušice.. ali ih zbog ovoga poviše jako cijenim.
Usporede prve Mafije i jednog GTA3 su po meni promašene... Možda na površini imaju nešto zajedničko ali zapravo totalno suprotne igre tonski..dizajnerski..itd.
Promasio si ti post..nisam ih ni usporedio onako kako mislis da jesam.. odustajem odmah sada.Nastavite velicat Rockstar i njihove 2 i pol igre u kojima se dizajn minimape,ikona i upitnika ne razlikuje.
Sretno!
Veličajmo Cyberpunk, što je i tema.