Kakvi plebovi.
Ja sam u Sancti naručio fizičko izdanje sa Steelbookom.
Kako ću inače još jednom kupiti igru digitalno?
Kakvi plebovi.
Ja sam u Sancti naručio fizičko izdanje sa Steelbookom.
Kako ću inače još jednom kupiti igru digitalno?
Ja se samo sjećam tamo unazad par godina da nisu bili sigurni šta će napravit sa vozilima. A vidi ih sad.
Prije godinu dvije kad su pokazali prvi put auto. Brijem da je prikazana misija di samo ti voziš auto. Izgledalo je preglupo. A pogle sad! Real deal
Stvarno se nadam da će PS5 verzija izaći do proljeća 2021.
resident_evil ja sam iskreno lud od kad sam saznao da PS5 verzija dolazi nagodinu...
Mislim, ok, imam Valhallu, možda još neku igru nakon toga, al kako se strpit do izlaska next gen verzije...
Vjerujem da imaš backlog kao svaki gamer xD + pravi život i ostale zanimacije. Brzo će doći bolja verzija. Jer sam 99% siguran da se isplati čekati na PS5 verziju. Po meni se ova igra treba igrati u punom sjaju (PC ili next gen).
Ako sam Okami prešao tek ove godine, onda par mjeseci čekanja za Cyberpunk nije big deal.
Ali će biti prokleto teško čekati, svakim novim prikazom je sve teže...
jedan od komentara: This level of detail and effort into making every car unique surpasses anything I've seen from a game developer. Really raising the bar here
i zapravo summary onoga po cemu se cdpr razlikuje od ostalih studija. Rockstar ce i dalje ubaciti generic aute u GTA, bez duse i detalja, a okosnica je onoga sto im cini tu igru.
resident_evil
Ne bi me uopće čudilo da je jedna od odgoda bila baš zbog toga pa su odlučili ajmo napravit kak spada i bok.
Ovo nije ingame.
Kolko god obožavam CDPR, stvarno su široke ruke kad se radi o bacanju bullshota "iz igre".
Ovo su wallpaperi, naravno da je perfect shot
Prva slika...motor tako smrdi na AKIRU <3
Jos kad bi stvarno napravili neki colab i ubacili ga u igru.....
chono7
Ma znam znam
Ima dovoljno ingame slika da ti opet vilica opadne.
Npr. ovo baš izgleda kao da je iz igre, iako vjerujem da su i to maksimalno ušminkali 8K rezom i napucanim postavkama.
wooddiebone 4k max uz zavrsno filtriranje screenshota. Iako... ne bi dva puta negirao da ovo nije novi Ansel Nvidije koji jos nismo vidjeli uzivo. Sprema nam se najjaci Nvidia middleware dosada i to upravo u Cyberpunku. Imali su opet decke iz zelenog tima prilikom razvoja.
chono7
3080+ova igra će biti najbolja stvar koju netko može iskusit.
Seks?
Ah been there done that. Cyberpunk does it better.
Brza vožnja u autu?
Ahh, auto mi je ionak sranje, idem rađe vozit sto godina stari poršej u Cyberpunku.
Najbolji film ikad?
Cyberpunk ga je adaptirao u sidequest.
Adrenalin?
Jesam spomenuo Cyberpunk?
Rare biftek sa mariniranim krumpirom?
A dobro ajde nije mi igrica bolja od života.
wooddiebone još samo da 3080 stigne do Uskrsa u trgovine u količinama većim od frameratea multiplatform igara na PS3.
Deadwalker Ja sam vrlo strpljiv covjek, ali sto je previse ni s kruhom nije dobro
Slinit ćete vi na 3080 do kraja godine kako stvari stoje dok se cijene ne normaliziraju. Ali sumnjam da će i na konzolama biti tolilo loše, čak i na last genu. CDPR se uz Rockstar prometnuo u najbolji 3rd party dev koji može izvući svaki atom snage iz konzola.
Zero rockstar? Stvarno?