Ovo je greška menadžmenta, morali su bolje precizirati vrijeme potrebno za dovršetak igre. Par puta su odgađali igru i obećavali da ovoga neće biti. Sad još samo treba da bude par desetaka zakrpa za igru (a bit će ih).

Zero nije bas management ovdje u pitanju, koliko team leadovi, project manageri i stakeholderi pojedinih segmenata. Management nema veze s ovime direktno niti moze upravljati flowom pojedinih timova unutar CDPRa

chono7 Da, i mislio sam na projektni i odjelni menadžment, ne onaj zadužen za prodaju i promidžbu.

Kakva drama.
      Pa kod nas rade prekovremeno i nisu plaćeni.

Mogli su odgoditi također.

Nema odgode, tako je odluceno nakon zadnje odgode i oni kao zaposlenici kompanije moraju slijediti odluke. Nemali broj puta kao ITovac sam odradivao i subote i nedjelje, ali ljudi moji to je sve placeno, to je posao, ne djecji vrtic. Svatko od nas ima izbora, promjeni posao, nitko te ne tjera raditi ono sto ne volis.

chono7 ofkors.

Imam feeling da je cijeli internet postao mimozica. U pregršt segmenata.

Nije ovo nikakva greška ili krivnja ikoga.
        Radi se od sedam dana koji će bit plaćeni.

Dio tima radi na day-one patchu sigurno, a drugi dio priprema sve potrebno za launch.

Mislim da ne znate kolko je posla potrebno za jedan release. Pogotovo ovakvog projekta.
        Od Marketinga koji mora pripremit apsolutno sve da se igra proda u najvećim mogućim količinama, slanje reviewerima, priprema je press kitova, intervjui, snimanje gameplaya, release trailer do developera koji moraju pronaći maksimalni broj bugova i problema, bilo ih ili nebilo u ovom stadiju razvoja.

Ovo nije crunch. Ovo je "ajmo malo stisnut sad do kraja".

wooddiebone Upravo to Woodie. Za one koji ne znaju, ovo je zapravo crunch:

Jebiga nije reko GabeN bezveze da je xbox series x bolja konzola.
          😃

Neznam mozda sam nesto propustio pa me uputi.Ja ga znam kao pretilog lazova koji je slavu i novac stekao na jednoj od najboljih igri svih vremena odnosno Half life serijalu i kao nekog koji desetljece navlaci i pljuje u facu svima koji su mu novac i omogucili. Neznam samo jeli gluplji on ili ovi koji ga istovremeno uzdizu ali tuguju i likuju kako on nezna brojat do 3.

Drugu informaciju nemam zasto je LORD. Zbog STEAM-a i njegovih popusta? Ako je to,to isto ne razumijem jer vece,cesce i popuste na puno bolje igre hvatam na PS storeu a na steamu sam bio 10 god dok sam ovdje tek 2

19marksman89 gaben nije sudjelovao u razvoju jos od jedinice. Nesto malo u dvojci, ali nakon pocetka Steama se zapravo ponasa i djeluje kao pravi CEO. U takvoj korporaciji ne radis ono sto je tebe volja, vec sto uprava odredi i management u nekakvom dugorocnom planu odnosno big hairy goalu. Oni kratkorocniji planovi izlaze iz izvora profita i onoga sto im stvara lovu. Tako da lupanje sakom o stol i zelje ljudi da se napravi hl3 je samo kafanska rasprava, dok je realnost prilicno jasna. Hl3 ili ep3 se nece dogoditi dok sam VALVE ne bude htio, a ne Gaben.
            Tu se mozemo i vratiti na cyber. Nece Marcin vracati penjanje po zidu, ako su timovi odlucili to izbaciti. Nije ovo one man show. Samo treba dozivjeti jedan proces razvoja ili cak implementacije techa uz planiranje, da bi se shvatilo sve procese i faze u razvoju i koliko je to kompleksno

I kao pravi CEO nije preko 10god novinarima i medijima mogao odgovoriti sta je sa serijalom? Tip je OSNOVAO Valve! Kazes,dok sam Valve nebude htio...pa on je Valve!Mislim,po ovome tvome onda je sasvim nebitan lik kao sta sam i rekao. Uostalom,nazvao je i xbox live service "train wreck"

19marksman89 ne, takve stvari ne idu u javnost. Svaka velika kompanija ima svoje marketinske strucnjake i ono sto smiju i ono sto ne smiju iznositi u javnost.
              A pogotovo za proizvod kao sto je HL, jer radi se o aktualnom brendu, sto je Alyx i pokazao nedavno.