alexy Znao sam i prije da ću bit Corpo prvi prelazak, ovo je samo potvrdilo. Sa šta manje pucanja i šta više hakiranja i varanja ljudi. 😃
Zero S obzirom na pljuce primamljiv je i put kaosa i krvoprolića. Treba to sve testirati u akciji, makar mi FPS segment djeluje tromo, slično Deusu, što je zapravo i za očekivati.
chono7 Smijem li primjetiti napredak u vizualima. Znam da je uhvaceno u RTu, ali damn! Ovo je fakin rpg koji izgleda njam!
maverick Cyberpunk i Doom su dosli spasiti godinu od propadanja. Kad vidim da to moraju raditi igre iz prvog lica, kojih uopce nisam ljubitelj, dodje mi da zaplacem. Cyber izgleda sve bolje i bolje sto se blizi datum izlaska. Valja pocistiti sve do tada sto se ima u planu igrati.
krpa Bome izgleda jako dobro, nisam vidio još RPG koji je ovakav eye candy, bar što se ovih prikaza tiče. Deus Ex volim ful a ovo se čini kao da će bit relativno slično po gameplayu. Ne želim se hajpati ali vjerojatno će se igrati odmah po izlasku.
chono7 Ja mislim da ce biti corpo isto. Mozda nakon njega street kid. Jebote ovo ce biti vise igara u jednoj!
Deadwalker Corpo se čini kao najlogičniji početak, no mene više vuče Nomad, prvenstveno da što prije vidim badlandse koji su mi totalno ovo: 😄
Zero Tzereen PS5, nemaš što razmišljati. Nagađam, ali ta konfa će biti dovoljna za minimum (1080p, 30 fpsa, low-medium) i to veliko možda.
chono7 Svakako pricekati. Mozda bolje PS5 ako stvarno ostvare RT najave, pa odigras s time. Pretpostavljam da rtx 3070 neces kupovati
someone Tuhy S obzirom da sam prodao PS4 tako ce biti i kod mene ali obavezno tek 2021. kad izade punokrvni patch za nove konzole. Ne mislim ovo igrati kao BC igru s PS4 na PS5.
wooddiebone Cyberpunk i konzola kombinacija ko Michael Jackson i mala djeca. Da pljunem 4 soma kuna na PS5 i onda igram igru na 30 FPSa, pogotovo ovu, mislim da bi se tableta nagutao.