sorry za double
@Fan O'War i rockstar je top dev, pa su sjebali nesjebivo, gta iv na PCu..
Ovo je igra za neke buduce konzole kako je viper89 rekao. Iskreno ne treba ni jos jedan gta v na current i next genu. A i ne treba mi usminkavanje razlike izmedu ps4 i pc-a.
Da, al to su pare. Witcher 3 je prema objavljenjim podacima od CDPR-a bio prvu godinu najprodavaniji na PS4, druga skoro pa jednako sa PC, dok ga nije prestigao PC tamo u trecoj godini. Ubili su kako su dobro rjesili multiplatform razvoj i sam marketing. Zato je i Witcher serijal ostvario total super prodaju.
Racunaj dok izadje CP da ce PS4 biti na 100 milijuna konzola (i vise) i xbox 50ak. Znas koje je to trziste. Ok, mi hardcore fanovi ćemo kupovat nove kartice, PS5 i slagat nove konfe da uzivamo sto vise u tehnickoj strani al bit ce to na pocetku najvise prodavano na starim konzolama i ekipi koja ne trci kupovat nov hardver kako je i za ocekivati. Bas kao GTA V, vuc ce najvise sto moze iz postojeceg hardvera al ce isto drmati sve zivo u prodaji. CDPR ce sa ovom igrom jos vise otic u mainstream (i to sa ovakvim tipom RPGa) pogotovo jer imaju i podrsku fanova i to sve bez ogromnog izdavaca. CDPR je jos u doba W2 izjavio da zele biti prava mutliplatfom kompanija i sad su to konacno ostvarili. Ovo im izlazi na 5 platformi i rasturit ce.