Može, Edgerunners je bio sasvim solidan anime.

Btw. mislim da me hvata cyber psihoza jer sam na 40 i nekom satu i zadnjih 5-10 gulim samo sporedni sadržaj. I nije mi uopće zamorno ili nezanimljivo. Riješeni questovi za Panam, Judy i Rivera. Onaj s Peralezovim me stvarno zanima kako će završiti, nisam siguran je li bilo pametno sve reći Jeffersonu, ali sam uvjeren da je bilo ispravno.😃

Btw. Murkmobile je zakon. Taman i dobio max street rep, dok su svi aug slotovi popunjeni - većina već i lvl 4-5.

Ja još nisam ni pošteno započel glavne misije. Imam 40 sati i samo sam na sporednim misijama. Naganjam one cyber luđake i svako malo se zaletim među bande. Neki dan skužil da mogu otvorit prednju haubu i iza gepek. Mučim se s municijom za automatske puške. Nema ih baš nešto. Niti kod prodavača oružja. Baš sam noob.

Igra ima predivan svijet i atmosferu. I uz sve te odlične likove i njihove priče stvarno je nešto posebno bez obzira što su neke stvari osrednje i trebale su biti bolje izvedene.

Jedva čekam sljedeći Cyberpunk.

klinjo Mučim se s municijom za automatske puške. Nema ih baš nešto.

I meni je bio manjak u početku dok nisam skontao da se i to može craftati.🙃 Main su weaponi LMG i shotgun te precision rifle te hackovi obavezno. Tu i tamo idem sa snajperom i pištoljima just for fun, makar mi one katane jebeno djeluju i sa sandevistanom ili nečim sličnim bi se dalo raditi fine pokolje.😃 Makar i ovako zasad nema nekog izazova u smislu boss borbi i sl.

StarFox_N Jedva čekam sljedeći Cyberpunk.

+1

Ulupao skoro 100 sati u drugi prelazak, mislim da će treći pričekati jedno (duže) vrijeme. 😃

5 dana kasnije
      7 dana kasnije

Krenuo sam sa ekspanzijom (u main story stao prije parade u Japantownu). Zasad zanimljiv početak i ne baš nešto zanimljiv relic skill tree, ali tek sam zagrebao površinu. CDPR-ovci znaju napraviti vrhunske ekspanzije pa ne sumnjam da će i ovo doći na svoje.

Ekspanziju kreni prije Nocturne OP55N1.

@Deadwalker probao AMD frame generation i to je blago receno katastrofa! Zblurano, ghosting, artefakti, bas ono shit od techa. Tko god ovo promovira, ukljucujuci onog Šitreka, nek si puca u nogu. Vratio na DLSS i progledao koliko je bolje

Pinned by Ancient Gameplays

@AncientGameplays

6 hours ago

Just to be clear, the Frame Generation works well and is quite good (like the mods we had already). It is the UPSCALING that SUCKS hard, and since we don't have FSR 3.1 being implemented (somehow), we HAVE to use their shitty Upscaling implementation to use FSR3 Frame Generation as well.... CD Projekt is losing my respect every day that passes...

Sterlok

Cyberpunk je bitan graficki prezentacijski naslov sa Nvidia podrškom, zato vjerovatno Jacketman ne dopušta implementaciju FSR 3.1 jer podržava odvojeni Frame Generator za seriju Rtx 2000 i 3000 a FG Nvidia dopušta samo na Rtx 4000😆, dobro je što postoji jednostavan FSR 3.1 mod za CP.

chono ako ti tako kažeš, meni nije, koristim ga svaki dan i super sam zadovoljan. AFMF 2 je također odličan ali ne očekujem da češ se složiti. Nvidija je smeće.

Sterlok je, pohlepno smece, ovo je bas smece u srzi, jeftin pokusaj kopiranja koji izgleda uzasno

Objašnjeno u video zašto je tako, a objasnio i kolega iznad. Ili CD boli kifla ili slušaju kaj kožnati zapovijeda sobzirom da su dio nvidijine reklamne kampanje.

Da je DLSS bolji tu nema rasprave. Osobno koristio dam DLSS 2.0 tri godine u svakoj igri i odličan je, koristim FSR zadnjih godinu i pol i vrlo dobar je, palim ga u svim naslovima i nemam primjedbi. Bez njega bilo bi daleko, daleko lošije i ne bi mogao ni prismrditi 4 K rezoluciji, nego bi na 4K TVu igrao u full hd rezi.

Također fsr se koristi uz fsr sharpness koji je po difoltu uključen u driverima na 30%

Ali znam da ovo pišem bez veze 😂

Hebo nvidiju, nikad više.

Sterlok pa fsr je nevezano za CP77 je los. Bas losa kopirka.

Sharpness imas onako od prve verzije u nvidia CPu kojeg nakeljis ako ti treba ostrina. Nista novo i nevideno

Sterlok koristim FSR zadnjih godinu i pol i vrlo dobar je, palim ga u svim naslovima i nemam primjedbi. Bez njega bilo bi daleko, daleko lošije i ne bi mogao ni prismrditi 4 K rezoluciji, nego bi na 4K TVu igrao u full hd rezi.

FSR 3.1 sa odvojenim FG za sve starije kartice, Afmf 2 FG na driver razini za sve Dx11, 12 i Vulkan igre su odlicne tehnologije koje omogucuju da stariji hardware gura najnovije igre sa dobrim performansama, cak i konzole koriste FSR te ce implementirati nekakav FG.