Evo dok montiram novi video samo jedan kuriozitet sto se tice performansi na PC. Uglavnom, pogledao sam par videa sa ''optimiziranim'' settinzima za sto bolji framerate/izgled i cisti promasaj. sa tom nekom mjesavinom high-mid settinga igra ima padove sa 130 na 5 fpsa u potpuno random scenarijima i izgleda za k. Kazu u videima da najvise resursa trosi volumetric fog i SSReflections, pa shadows pa sto klinaca.
nakon teskog fiddlanja sa settinzima odustanem i fino stisnem Ultra preset 3440x1440, Frame generation, upscale na quality, nvidia reflex on. ovo sve sam imao ukljuceno i prije osim sta sam isao sa custom presetima i smanjivao upscale na balanced i performance. Iskljucim samo film grain i motion blur jer ih ne mogu podnijeti u videima i opcenito i gle cuda: stabilnih 99% 60-70 fps, min 40. Jos mi je G Sync upaljen i ide skroz glatko. 99% GPU, cca 40% CPU usage.
Cak mogu ukljuciti i DLAA upscale i igrati na laganih 60 sa malo vecim sistem responseom. U photo mode sam aktivirao 24ray 3 bounce raytracing i ide ko beba. Sad mene zanima u kojoj postavci kad je smanjis gusis sistem , jer ocito negdje nesto udara na CPU masivno i bottlenecka kad skines neki setting prema dolje. vjerojatno bi mogao debelo optimizirati ove postavke da igram na 16:9