4mal Dva put ga odigrao na PC-u (različit path) i PS5 (došao do pola) mislim da mi je dovoljno Cyberpunk-a (neko vrijeme), dok mozda ne dođe i VR ver. 😃
Centurion Ovoj igri nedostaje opcija igranja iz 3 lica. Ili barem mogucnost da simultano menjas perspektivu, kao u Skyrimu i Falloutu. Nije mi jasan ovaj odabir iskljucivo 1 lica. Igra bi bila neuporedivo bolja.
chono Centurion zasto? Bila bi gora. Ovako "samo" na sjenama vidis da su kretnje glavnog lika odradene poput onih iz igara B produkcije iz 1999. godine.
doctorfreak Jučer sam napokon zaigrao cybera na ps5 i došao do act 2 u jednom dahu. Kakva prica, kakva igra….auuuuuu Baš me zanima kako ce se radnja dalje odvijati ali bez obzira na bugove tu i tamo koji framedrop jako je igrivo…
doktor1 Fora, mnogi "sugrađani" će komentirat neke stvari kada nas vide. Plus ona stvar koja nam da random informacije o svima koga skeniramo… Definitivno življi i imerzivniji svijet!
Sterlok Samo pravi znalci su odmah shvatili koji je ovo nebrušeni dijamant, kojeg su izbrusili skoro do kraja, još samo točka na i sa ekspanzijom.
Nightyx lomim se, poceti ili ne poceti s igrom, djeluje mi kao veliki time eater i to je ono sto me odbija, jer manjkam sa vremenom
escoban Nightyx Pa i nije bas,nije igra ala RDR ili Witcher da “zaboravis” na story i izgubis se u lovu jelena ili monstera 😝
krpa Pa ja sam i u Cyberpunku zaboravljao na story zbog rješavanja side misija, kao i u RDR. Ipak bi bilo dobro da imaš adekvatno vremena za malo detaljnije exploranje mapa, ali i samo praćenje glavne priče je dovoljno za iskusiti srž igre, pa makar neke main misije bile standardno prelinearne ili on-rail napucavanje koje je meh.
escoban krpa Da ali u freeroamu nema nista za radit meni je CB77 nesto ala Mafia osim misija nema se tu di trosit vrime