Cyberpunk 2077
Najdraža stvar od 2.0 updatea mi je kombinirat charge jump i air dash i samo šprintat po krovovima ko manijak na spidu (spid-er man?)
Kupio Expansion i počeo novi playthrough, tweakao po postavkama i sad imam 40-60 fpsa na med-high postavkama (RX 5700 XT, @doktor1 omg samesies!)
Već vidim da će ić masu sati opet u playthrough…
Da, igra je sad potpuna i sbe je u harmoniji. Online ili role-play spominjem jer je šteta ne iskoristiti toliko široku i detaljnu mapu na duže vrijeme, slijedeca full Cyberpunk igra sigurno nece izaci u slijedecih 7-10 godina zato bi online upotpunio tu prazninu, slicno kao i Gta 5, za vecinu igraca je ta igra nastavila svoju popularnost kroz online i role-play servere.
- Uređivano
Ja samo sad capturam videe za još pokoju montažu i moram pacificu kompletirat. Prošao 2 puta na hard sa corpo i street kid, završio jedan branch expanzije kad je izašla. Ima dobar RT i na PS5 btw. Ali da, da je ovako upeglan izašao CP bi bio GOTG do GTA 6 barem. Uglavnom, bar imaju sad kompletan engine za CP2 na kojem vec rade
somethingwrong nemaju, ovo je bilo zadnje sto smo vidjeli od Red Enginea, CDPR je u potpunosti presao na UE5, te Unity ako bude jos koja filler igra poput Thronebreakera
Napravio sam novi video da dam tribute najboljoj stvari u CP2077, A Like Supreme od Samurai.
Dobar flow, timing, textovi…official mod trailer
- Uređivano
stitrek hvala puno, samo ne razumijem ovo mod trailer?
PS5 verzija, samo editano na PC
Znaci da je ta tvoja modifikacija na official razini, kvalitetno
Aha, thx. Ide dosta efforta čak i za kratke videe, pa je lijepo čuti komentar
Deadwalker skoro uvijek. Ja bih čak rekao da kao kompletan paket je vjerojatno najbolja igra ikad napravljena
- Uređivano
really.
Dugo ce trebati da izađe open-world-city rpg igra ovolikog obujma i detalja, likovi i prica su isto na visokoj razini.
Ceka se sljedeci Deus Ex, valjda ce doci do 2026.
stitrek CP se razlikuje od ostatka Open world igara po jačini priče tj. likova, sam svijet je koherentan i razrađen do bolesno malih detalja. Ne znači da nije mogao biti bolji, a da je izašao upola ovako utegnut i drugi bi se složili samnom. CD PR pametno uzimaju raditi igre na osnovu već razrađenog materijala i kod witchera i kod CPa.
Recimo jedina open world igra koja bi mogla konkurirati CPu je GTA 6, ali osobno, zanimljiviji mi je futuristički koncept.
- Uređivano
Da, Gta tek 2025. zato sam i napisao da ce dugo trebati dok dođe nekakav konkurent u open-world-city igri kao sto je Cyberpunk, mozda Watch Dogs bude solidan ako izađu iz copy-paste filozofije, mada vise preferiram linearnijini manji open-world sa odlicnom pricom i likovima ala Deus Ex.