Deadwalker HoS se cinio kao sastavni dio igre, dok je BaW bio odvojen. Zaboravio si da W3 ima dvije ekspanzije 😊

chono istina, dosta je prošlo vremena od tih ekspanzija. Više se sjećam Blood & Wine ekspanzije, nego ove prve. Svejedno, u slučaju Cyberpunka, fora je što nemaš dojam da je to "ekspanzija", nego još jedan dio cijele igre budući da se (barem za sada) u storytelling smislu i gameplay smislu savršeno nadopunjuje osnovna igra.

7 dana kasnije

Fenix

Kaj nisu rekli da sa Phantom Liberty i 2.0 patchom završavaju rad na igri?

Fakat su shvatili ozbiljno cjelu situaciju sa launchom.

Sada moram stopirati prelazak igre na 4 dana dok ne dođe update 🙃

Idealno da krenem igrati kad budem poslije Božiça na godišnjem.

I ja se mislim da je vrijeme da ju konačno zaigram

2 godine mi stoji u celofanu

RTX 4090 i path tracing na 70+ fpsa

Ja neznam ni o čemu se radi niti koji je žanr igra niti sam vidio niti jedan snimak na YouTubeu ali budem od sljedećeg tjedna krenuo s igrom .

Kao nekada 😊

HideooKoojima Nemoj si pokvarit igru i žurit sa glavnom misijom, bude gotovo prije nego i krene. Fino rješavaj sve po redu po mapi, a glavnu priču pokreneš povremeno.

Blago onima koji nisu dosad odigrali CP 2077 i sad će friško odigrati kompletnu verziju, taman za blagdane.ja midlim da ću kupiti tih 5 novih motora i uzivati u Night City

U čast Ultimate editiona napravio sam jedan glazbeni edit. Ajmoo

Evo i launch trailer za konačno izdanje igre.

Drago mi je da nikad do sad nisam odigrao, a nadam se da će biti vremena sljedeće godine za detaljno proći cijelu igru.

Uzeo i Phantom Liberty te krenuo u prelazak sa 2.1 verzijom i ekspanzijom…
        Imam igru od prvog dana no sve sam čekao i odgađao i sada mi je drago; ovo je druga igra! Toliko nadograđena i bolja da je neusporedivo!

Uvelike poboljšan gameplay i razvoj lika! Pogotovo mi se sviđa napuštanje onog MMO stila da razne krpice imaju razne bonuse pa tako gaćice imaju veći armor od pancirke i prebačen fokus na cyberware i skill.