Cyberpunk 2077
Ovih 10% odnosi se na 68% PC verzije, no da, sve skupa je 101%.
Eto, grafovi su im poput igre - bugoviti.
doctorfreak Strašna razlika…ja sam bio uvjeren da je igranje na pcu daleko ispod ps5…
Misliš općenito ili za ovu igru. Ak je općenito onda je PC jednak konzolama kad se zbroje.
- Uređivano
Sterlok Mislio sam općenito…ali izgleda da je cyberpunk skroz drukčija statistika.
Pretpostavljam da je dobar dio kupaca kupilo igru radi benchmarka. Sjećam da je tako i crysis bio grafički čudo..vrh u tom trenu a igra prosjek…ali su je svi kupovali kao benchmark test
Ali također mogu razumijeti i ako pada popularnost na konzolama. Ja sam gaming potpuno prebacio sa pc-a na konzole ima već 4-5 godina sigurno.
Međutim dosta mi je više konstantnog plaćanja da bi igrao multiplayer, kao i cijenovnih razlika gdje npr igra na ps storu dođe 500kn a org ključ za pc se može kupit za 200kn.
Isto ko što mi ide na onu stvar kad za jedan sekiro i dalje traže 500+ kuna na storu, jer za takve je piratija rođena stvar. (Ne podržavam piratiju globalno jel).
Deadwalker Stvarno nitko osim mene ne zna zbrajati? 111 je zbroj.
- Uređivano
Stigao konačno do ekspanzije, taman završio u Pacifica regiji quest gdje tražim Alt i otključao mi se novi dio igre. Za sada vrlo eksplozivan početak, vizualno još impesivnije od drugih dijelova mape:
Ekspanzija odmah uvodi tzv. "Relic abilityje", nekakve posebne moći zahvaljujući eksperimentalnom techu kojeg V nosi u sebi. Javim još dojmove, jučer stigao taman spasiti predsjednicu i sada zapravo kreće glavni dio ekspanzije.
Ne stignem ovih dana nešto puno igrati, no ovo što sam igrao, za sada fino proširenje cijele igre. Mislio sam da ću biti zaključan u Dogtownu dok ne riješim cijeli DLC, no čini se da to nije slučaj budući da se dobije kasnije mogućnost ulaska i izlaska u/iz Dogtown(a) kako ti odgovara. U biti cijelo iskustvo mi se čini kao sastavni dio igre / mape, a ne kao odvojena ekspanzija kao što je bio slučaj u Witcheru 3. Evo još par screenova:
Deadwalker HoS se cinio kao sastavni dio igre, dok je BaW bio odvojen. Zaboravio si da W3 ima dvije ekspanzije
chono istina, dosta je prošlo vremena od tih ekspanzija. Više se sjećam Blood & Wine ekspanzije, nego ove prve. Svejedno, u slučaju Cyberpunka, fora je što nemaš dojam da je to "ekspanzija", nego još jedan dio cijele igre budući da se (barem za sada) u storytelling smislu i gameplay smislu savršeno nadopunjuje osnovna igra.
Kaj nisu rekli da sa Phantom Liberty i 2.0 patchom završavaju rad na igri?
Fakat su shvatili ozbiljno cjelu situaciju sa launchom.
Sada moram stopirati prelazak igre na 4 dana dok ne dođe update
Idealno da krenem igrati kad budem poslije Božiça na godišnjem.
I ja se mislim da je vrijeme da ju konačno zaigram
2 godine mi stoji u celofanu