Ovih 10% odnosi se na 68% PC verzije, no da, sve skupa je 101%. 🙃

Eto, grafovi su im poput igre - bugoviti.

Sterlok Mislio sam općenito…ali izgleda da je cyberpunk skroz drukčija statistika.

Pretpostavljam da je dobar dio kupaca kupilo igru radi benchmarka. Sjećam da je tako i crysis bio grafički čudo..vrh u tom trenu a igra prosjek…ali su je svi kupovali kao benchmark test 😃

Ali također mogu razumijeti i ako pada popularnost na konzolama. Ja sam gaming potpuno prebacio sa pc-a na konzole ima već 4-5 godina sigurno.

Međutim dosta mi je više konstantnog plaćanja da bi igrao multiplayer, kao i cijenovnih razlika gdje npr igra na ps storu dođe 500kn a org ključ za pc se može kupit za 200kn.

Isto ko što mi ide na onu stvar kad za jedan sekiro i dalje traže 500+ kuna na storu, jer za takve je piratija rođena stvar. (Ne podržavam piratiju globalno jel).

Deadwalker Stvarno nitko osim mene ne zna zbrajati? 😆 111 je zbroj.

5 dana kasnije

Bit će najmanje 111 screenshotova prije nego li se otključa ekspanzija.

Kak bi Podravci rekli, oče to tak!

7 dana kasnije

Mislim da su s ovom nadogradnjom community weather modove integrirali u samu igru jer više Blade Runnerovski od ovoga ne ide.

mjesec kasnije

Stigao konačno do ekspanzije, taman završio u Pacifica regiji quest gdje tražim Alt i otključao mi se novi dio igre. Za sada vrlo eksplozivan početak, vizualno još impesivnije od drugih dijelova mape:

Ekspanzija odmah uvodi tzv. "Relic abilityje", nekakve posebne moći zahvaljujući eksperimentalnom techu kojeg V nosi u sebi. Javim još dojmove, jučer stigao taman spasiti predsjednicu i sada zapravo kreće glavni dio ekspanzije.

5 dana kasnije

Ne stignem ovih dana nešto puno igrati, no ovo što sam igrao, za sada fino proširenje cijele igre. Mislio sam da ću biti zaključan u Dogtownu dok ne riješim cijeli DLC, no čini se da to nije slučaj budući da se dobije kasnije mogućnost ulaska i izlaska u/iz Dogtown(a) kako ti odgovara. U biti cijelo iskustvo mi se čini kao sastavni dio igre / mape, a ne kao odvojena ekspanzija kao što je bio slučaj u Witcheru 3. Evo još par screenova:

Deadwalker HoS se cinio kao sastavni dio igre, dok je BaW bio odvojen. Zaboravio si da W3 ima dvije ekspanzije 😊

chono istina, dosta je prošlo vremena od tih ekspanzija. Više se sjećam Blood & Wine ekspanzije, nego ove prve. Svejedno, u slučaju Cyberpunka, fora je što nemaš dojam da je to "ekspanzija", nego još jedan dio cijele igre budući da se (barem za sada) u storytelling smislu i gameplay smislu savršeno nadopunjuje osnovna igra.

7 dana kasnije

Fenix

Kaj nisu rekli da sa Phantom Liberty i 2.0 patchom završavaju rad na igri?

Fakat su shvatili ozbiljno cjelu situaciju sa launchom.

Sada moram stopirati prelazak igre na 4 dana dok ne dođe update 🙃

Idealno da krenem igrati kad budem poslije Božiça na godišnjem.

I ja se mislim da je vrijeme da ju konačno zaigram

2 godine mi stoji u celofanu