Cyberpunk 2077
I na Series X ima problema, rijetkih ali ih ima. U cca 60 sati igra mi se tri puta zamrznula i morao sam ju ugasiti skroz. Odjeca na likovima "titra" s vremena na vrijeme. Quick Resume funkcionira samo u pol slucajeva. Svaki drugi put mi javi gresku da mora ugasiti aplikaciju skroz kad pokrecem igru kroz Quick Resume. Nisu to problemi koji jako utcjecu na iskustvo igranja, al jebemu mater proslo je dvije godine od lansiranja igre lol. Necu ni zamisljat kak se je to igralo u prvim tjednima izlaska igre.
Što se tiče PC verzije, nekim čudom nisam imao do sada niti jedan glitch / bug. Sigurno ih ima, no za sada nisam ništa vidio.
Valjda sam jedini koji je imao potpuno drugačije iskustvo ali na launchu mi je igra djelovala stabilnije i radila bolje nego s updateovima koji su dolazili kroz zadnje dvije godine. Uskoro ću krenut na novi playthrough pa ću vidjet ako je 2.0 promjenio stvari nabolje
Kak su razmaženi ovi Cyberpunk igrači.
Nama Starfield igračima je ovo ispolirano ko PS ekskluziva.
wooddiebone Nama Starfield igračima
Deadwalker Strašna razlika…ja sam bio uvjeren da je igranje na pcu daleko ispod ps5…
doctorfreak da ko bi reko da su brojke za konzole tako male nakon onakvog launcha
Deadwalker 101% ?
Ovih 10% odnosi se na 68% PC verzije, no da, sve skupa je 101%.
Eto, grafovi su im poput igre - bugoviti.
doctorfreak Strašna razlika…ja sam bio uvjeren da je igranje na pcu daleko ispod ps5…
Misliš općenito ili za ovu igru. Ak je općenito onda je PC jednak konzolama kad se zbroje.
- Uređivano
Sterlok Mislio sam općenito…ali izgleda da je cyberpunk skroz drukčija statistika.
Pretpostavljam da je dobar dio kupaca kupilo igru radi benchmarka. Sjećam da je tako i crysis bio grafički čudo..vrh u tom trenu a igra prosjek…ali su je svi kupovali kao benchmark test
Ali također mogu razumijeti i ako pada popularnost na konzolama. Ja sam gaming potpuno prebacio sa pc-a na konzole ima već 4-5 godina sigurno.
Međutim dosta mi je više konstantnog plaćanja da bi igrao multiplayer, kao i cijenovnih razlika gdje npr igra na ps storu dođe 500kn a org ključ za pc se može kupit za 200kn.
Isto ko što mi ide na onu stvar kad za jedan sekiro i dalje traže 500+ kuna na storu, jer za takve je piratija rođena stvar. (Ne podržavam piratiju globalno jel).
Deadwalker Stvarno nitko osim mene ne zna zbrajati? 111 je zbroj.