wooddiebone lega zezam te. jeste svi napeti ko spaga u djepu.
wooddiebone Neke skupine igara doživljavaju drugačiji tretman.
ovaj forum ima doslovce najmanje nintendo fenova, ako cemo iskreno. isto tako ti nintendo fenovi, njih 90% ni ne ide u druge teme osim mozda o jrpg i eventualno from soft. tako da…
wooddiebone Primjer Elden Ring koji je od launcha do danas poprilično bugovito iskustvo sa ne baš bajnim performansama.
u 80+ sati niti jedan bug u elden ring, a igra je droppala meni na series x, ali najvise u mid 40 fps sto ja sa vrr display gotovo ni ne primjecujem i to je bilo jako rijetko. dali treba kritizirati, treba, ali stanje nije ni blizu lose kao npr sa jedi survivor.
u Zeldi imam preko 30 h i niti jedan bug, a performanse stvarno jako rijetko idu ispod 20, a kada je 30 framepacing je flawless. jednostavno taj hardware je preslab, dok pc i ps5 i series x nisu i ako igra steka to je onda do optimizacije developera.
wooddiebone dok u temama hrpetine drugih igara imamo tonu padobranaca koji niti planiraju igrat igru, niti ih zanima išta o igri, ali ne ustručavaju se posrati sve na temelju svog lošeg iskustva.
tu se slazem i mucno mi je citati starfield i cyberpunk teme, ali tu treba moderacija reagirati kao sto to bude u slucaju sony temama gdje odmah pocnu s bannovima prijetiti kada pocne trollanje i shitposting.
wooddiebone Primjetio sam da upravo tri navedene skupine žanrova dosta (više nego drugi žanrovi) privlače igrače koji jako vole drugima govoriti kakve bi njima igre koje igraju trebale biti, a tuđe mišljenje o nečemu što se njima sviđa, doživljavaju kao osobni napad.
ali nije. to su mozda dva tri clana takva, plus da, ovih from soft ima mozda malo vise, ali jrpg i nintendo fenovi ne vidim bas da idu okolo srati po sony i microsoft te 3rd party igrama. mozda i ne citam previse te teme, ali ja nisam tog dojma.
kazem sto si napet?! volim citati tvoje osvrte, samo sto nekada zabrijes bezveze. znam da ne volis jrpg, nintendo i from igre i to je sasvim u redu, ali onda nemoj raditi isto sto i te skupine za koje ti tvrdis da rade to sto te smeta. mislim presmijesno da se kljusad od 30 i kusur godina ponasa kako se ponasa u nekim teamama, ali to je valjda tako na netu kada se skrivas iza avatara i mozes pricati sta hoces bez nekih posljedica. i sam sam znao jesti govna, ali zbilja je postalo toksicno da kada bi sam svoje postove citao, bilo me sramota nekada.
ljep dan ti zelim i nema zle krvi izmedju nas