Fenix

Evo ovako je to na PCEkspert. Stisneš na "Moj komp" u profilu i izbaci ti konfu.

Brijac zanimljivo. Ako vas ima kojima je to interesantno, dodam nešto slično u narednom updateu

chono

Jučer sam probao Starfield i radio je odlično u uvodu. Baš me zanima kasnije kak će izgledat.

Fenix moze moze, slobodno nabaci i posjedujem konzole pa da se dobije lista 🙂

Fenix gdje bi je točno upisao?

Npr. pcekspert ispod imena ima opciju moj komp, forum je iz 2000. godine. Ili <Bug forum ima isto tako opciju, klikneš vidi se upisana konfiguracija na kojoj se netko igra.

wooddiebone Ako je 54 FPSa lockano i VRR radi kako treba, a izgleda da ovdje radi, onda je itekako fluidno

Sad makni RT pa probaj na 100+ fpsa uz VRR. Ak ti je i dalje ovo fludno na 54 fpsa onda super, igraj tak nemamniš protiv. Meni nije.

Sterlok

Ne razumijem što predlažeš.

Ako ugasim RT, kako da onda vidim realno renderane refleksije neonskih svijetala u lokvama vode?

Zar da mi sjene oko rubova objekata budu "simulirane" nekom primitivnom HBAO tehnologijom umjesto da budu rezultat svjetla samog?

Genesis Ide lijepo sa RT, nemam potrebu za više fps. Ustanovili smo davno da ljucko oko ne vidi više od 34 fps ionako, ali puštamo masterrejsu da ima svoj fun, ne. BTW kupijo sam PS5 iako sam rekao da neću, samo zbog učitavanja i Cyberpunka.

Fakat užasne performanse na grafi od 2000 eura. DLSS performance na 4K je full hd rendanje i onda padovi ispod 60 fpsa. Totalna debilana današnjeg marketinga.

prayer doslovno pola videa govori DLSS 2.5 😁

Sterlok kao i sramota da jednako skupa grafa AMDa nema RT performanse uopce 🤷‍♂️

chono kao i sramota da jednako skupa grafa AMDa nema RT performanse uopce

apsolutno, te amd grafe po tim cijenama tek nemaju smisla zato su i pali na 10% tržišta, praktički nestali.

igra odlicno radi na ps5, na PCu cu usprobat kad linkam cross progression..ocito treca sreca da cu ju odigrati do kraja….prethodna dva puta nisam niti dosao do kijano rivsa, danas sam ga prvi put vidio 😃

"There is no such game out there up to date", tu se slazem s njima, tupim to od izlaska 😁

Malo ste usrali temu s PC pizdarijama. Iako, razumijem vas. Kad daš par tisuća eura za grafičku, a igra bolje radi na PS5 i XSX, nije lako sigurno.

#izdrzite

Brate svaka vam cast, ja kao konzolas sam preopterecen i sa HDR postavkama najradije bi da i to maknu 😂

Svete konzole 🙏🙏

Nije mi jasno o čemu vi raspravljavate ali vidio sam jučer kako igra izgleda na high end pc-u kad je sve maxano…i to daleko bolje izgleda od ps5 verzije na performance modu. Dakle daleko.

Znači ne zanima me kako radi na low i midrange grafuljama…ali ovo kaj sam vidio jučer je razlika nebo zemlja.

Tu se već sad vidi koliko je zapravo PS5 slabašan. Za par godina ne želim ni znati.