Na žalost ovaj forum ne podržava upis konfiguracije pa to svaki puta treba pisati ispočetka.
Ryzen 5700x, 32 gb rama, RX 6800, NVMe
1440p, high, fsr2 qualty, rt off.
Na žalost ovaj forum ne podržava upis konfiguracije pa to svaki puta treba pisati ispočetka.
Ryzen 5700x, 32 gb rama, RX 6800, NVMe
1440p, high, fsr2 qualty, rt off.
Jasno, meni je RT off u svim igrama, ne palim više to nikada
Ovo je onako jedina igra gdje je RT gamechanger
Meni nije ni ova, izgleda odlično bez RT-a a fludnost je ispred svega. Ova igra ima brz gameplay, nije avantura na klikove. Stalno se krećeš u fajtu, skačeš, voziš, trčiš…barem ja. Kad se igram RT ni ne primjećujem a fluidnost se svakako osjeti.
Da, ali 54 fpsa meni nije fludnost, to mi je ako ne može bolje, a može.
Probao sam ih na rtx 3060 Ti, i ni jedan mi nije radio fludno. Tak da sam se odrekao tog užitka za sva vremena, ili do idućih konzola koje će to vrtjeti za 400-500$
wooddiebone Pas mater igra leti na Psycho RT u gradu.
@chono ahh gdje su vremena kad je woodie plakao zbog loše performanse sa intelovim procesorom
nisam isprobao na PCu ali na ps5 ide jako fluidno,mozda sad i odigram igru kak spada
Jucer krenuo iznova obaj put na najjteze probat cu stealth/meele build napravit… Igra me opet odma uvatila
Sterlok Da, ali 54 fpsa meni nije fludnost,
O začudio bi se.
Ako je 54 FPSa lockano i VRR radi kako treba, a izgleda da ovdje radi, onda je itekako fluidno.
Možeš ti imat 1000 FPSa, ako ti to skače na sve strane ili frame timinzi nisu dobri, opet je choppy i neigrivo.
Ovo stvarno radi turbo fluidno i glatko.
fensisuperstar ahh gdje su vremena kad je woodie plakao zbog loše performanse sa intelovim procesorom
Još uvijek zakucava CPU na 100% u gradu, ali sad izgleda kao da igra izvlači tih 100%, a ne kao da CPU rudari ether u pozadini, a igra se vuče.
Sve u svemu, jako dobro.
wooddiebone yes, potpisujem odmah na Rockstarovih 30fpsa u odnosu na 60fpsa Bethesde
Jučer sam probao Starfield i radio je odlično u uvodu. Baš me zanima kasnije kak će izgledat.