Na žalost ovaj forum ne podržava upis konfiguracije pa to svaki puta treba pisati ispočetka.

Ryzen 5700x, 32 gb rama, RX 6800, NVMe

1440p, high, fsr2 qualty, rt off.

Jasno, meni je RT off u svim igrama, ne palim više to nikada 😃

Ovo je onako jedina igra gdje je RT gamechanger

Meni nije ni ova, izgleda odlično bez RT-a a fludnost je ispred svega. Ova igra ima brz gameplay, nije avantura na klikove. Stalno se krećeš u fajtu, skačeš, voziš, trčiš…barem ja. Kad se igram RT ni ne primjećujem a fluidnost se svakako osjeti.

Sterlok izgleda odlicno bez RTa, ali sa RTom izgleda nenormalno dobro. Jebiga, fluidnost sa RTom dobijes dlssom 3.5

Sterlok imas vise levela RTa. Psycho je bolestan, ali high nije daleko

Probao sam ih na rtx 3060 Ti, i ni jedan mi nije radio fludno. Tak da sam se odrekao tog užitka za sva vremena, ili do idućih konzola koje će to vrtjeti za 400-500$

nisam isprobao na PCu ali na ps5 ide jako fluidno,mozda sad i odigram igru kak spada

Sterlok pa nisi probao sa dlss3.5… woodie pise o tome, fluidno sa RTom

Jucer krenuo iznova obaj put na najjteze probat cu stealth/meele build napravit… Igra me opet odma uvatila 🙌

Sterlok Da, ali 54 fpsa meni nije fludnost,

O začudio bi se.

Ako je 54 FPSa lockano i VRR radi kako treba, a izgleda da ovdje radi, onda je itekako fluidno.

Možeš ti imat 1000 FPSa, ako ti to skače na sve strane ili frame timinzi nisu dobri, opet je choppy i neigrivo.

Ovo stvarno radi turbo fluidno i glatko.

fensisuperstar ahh gdje su vremena kad je woodie plakao zbog loše performanse sa intelovim procesorom

Još uvijek zakucava CPU na 100% u gradu, ali sad izgleda kao da igra izvlači tih 100%, a ne kao da CPU rudari ether u pozadini, a igra se vuče.

Sve u svemu, jako dobro.

Fenix

Vjerovatno misli na potpis. Ali je zaboravio da FFA nije forum iz 2006 godine. Zabuni se čovjek, zgrožen je da netko igra igru na 54 frejma. Svi znamo koliko takve odurne perfomanse grozno utječu na mozak i oči.

Fenix

Evo ovako je to na PCEkspert. Stisneš na "Moj komp" u profilu i izbaci ti konfu.

Brijac zanimljivo. Ako vas ima kojima je to interesantno, dodam nešto slično u narednom updateu

chono

Jučer sam probao Starfield i radio je odlično u uvodu. Baš me zanima kasnije kak će izgledat.