Skinuo se trial za Xbone S, mislim da je 79 GB. 5 sati imam za razgledavanje dok Wojtyle ne pošalju novi peč.

chono

A nije broken jebote. Mislio sam i ja to, al benča konzistentno ful. 5% bolje od FE kak bi i trebalo.

Mogu potvrdit da 50 FPS i patchu 1.5 nije isto ko 50 FPS prije.
Ko da VRR radi konačno kak spada pa djeluje ful glađe.
Izvan gustih područja na Psycho, DLSS quality na 1440p outputu je 80-110 fpsa što je super.

wooddiebone ma zezam te 😁 igra je groblje sto se tice optimizacije, ali mi je drago da je sada bolje

• [deleted]

kratko je trajalo uzbuđenje s next gen patchom 🙂

Stani na vrijeme ili ćeš se postepeno pretvoriti u @TITANXIS , a onda smo te zauvijek izgubili u gaming montažama.

Bozw kako su lose standardne postavke za aim -.- 20 min sam namista da bude normalno

Nedo bog da upališ RT, sutra bi te našli na crnoj kronici u zapaljenoj kući 😃

Odspojio sam konzolu s interneta i instalirao 1.0 verziju s diska. Kriste.

Bome su začinili ljubavno dopisivanje s Panam 😃

Ako koga zanima

Popravljena voda?

Sterlok

Igrivo ali minimalni su ti u tridesetim.
    Ajde da je minimum 40 pa možeš lockat, i staviti output na 120Hz ako ti monitor podržava.

@fensisuperstar

Igra sa RT uzima puno pošto su nabili kompletni ray tracing paket uz render refleksija visoke rezolucije.
    Centar i gužva pogotovo.

Dok je RT isključen uopće nije zahtjevna sama po sebi ali izgubi puno vizualno.

Da je igra kompletna i da valja bilo bi svetogrđe odigrati bez full RT paketa.

Jucer igra do djela sa JohnWickom prepostavljam da je sve prije bio intro, zasad igra top malo napucavanje cudno ali nista strasno

chono Zapravo nije, i prosli put kad ste pisali u temi sta je uvod sta koji act bas sam gledao official raspodjelu actova 😃 valjda je igrace zbunio onaj title screen na kraju Act 1 lol to je zapravo interlude izmedju Actova 1 i 2 znaci ono sto ste pisali da je prolog je zapravo kraj Act 1 - prolog zavrsava tocno s onom misijom rescue nakon life pathova kad zavrsi ona generic montage. Prva misija Act 1 je vec ripperdoc.

Inace probao patch, dosta je sve to ispoliranije i utegnuto, svijet konacno zivlji - sad je to na razini GTA SA xD