wooddiebone Da to se svakako slažem, armatura auta je u večini ovih malo jačih auta dosta podignuta, no možda zato jer su to auti namjenjeni da idu po pustinji pa stoga i treće lice vožnje? No nisam imao priliku još kupiti sva vouila stoga ne znam neke druge alternative. Za sada mi je najbolji pogled a i najbolji handling za po gradskoj vožnji mora pasti na Makigai Maimai P126 🙂

prayer kupio ga jucer, znaci autic ubija po gradu 😁 bas ga je gust voziti. I fora je kako V reagira na zavoje, rupe na cesti, kocenja...

Nego, @prayer kako si dobio Westbrook achievement? Mene jebe Brendan side quest, onaj "pametni" aparat za pice

chono7 Daj me podsjeti koji je to side quest jer je moguće da sam ga riješio dok sam počinjao igru. Sad u biti sistematski idem od kvarta do kvarta i sve rješavam pa mi je onaj Little Tokyo achievement samo iskočio.

Edit: sad sam vidio u čemu je riječ, ja ti taj quest nisam prošao još 😅

prayer ahahhahah jebemu, meni nije iskocio acivment, a rijesio sve, osim toga

chono7 jesi siguran da je to na tom području jer taj aparat za sokove prvo počinje u centar tj taj quest ako se ne varam? Jesi baš sve riješio u cijeloj igri ili?

chono7 Ja pročitao Jankomiru i gledam WTF 😄

fensisuperstar i chono7 evo pokušao pokrenuti quest ali uopće nema indikator za njega, Brendan mi samo stoji i priča sa onim tehničarom i to je to. Vjerojatno sam i zato dobio achievement 🤣

prayer ma popravit ce valjda 😃 ali hej, barem sam Hwangbo prosao iz prve! Neka intuicija mi je govorila da bas tada gledam kako hwangbo ulazi u auto i kako ga odvoze. Thank god da sam to napravio ahhaha

chono7 Nisam ni znao da je buggan quest, sva sreća da me nije jebao 😅 Inače evo tek sada mi se pojavio onaj quest sa Brendan? Gdje ste stali s njime jer sam ja mislim na predzadnjem koraku gdje sam ga morao spasiti od onih tipa.

Edit: imao danas jedan bug koji se već vuče od praktički početka igre. U Westbrook ima jedan organized crime activity u nekom podzemnom dijelu, ubijem ih sve i otvorim škrinju i neće mi se broji kao da sam ga riješio. Riješenje je bilo da mi se tip clipao negdje u stropu pa sam ga morao pingati i ubiti nekim quickhakom. Mislio sam da zbog toga neću moći dobiti WB achievement. Kamen mi je pao sa srca.

Eto sredio i Coin operated Boy. Nego, gdje je bio Johnny Silverhand kad je pukla bomba kod Arasaka zgrade?

POSVUDA

Tvorac Kirbyja i Super Smash Bros. Masahiro Sakurai je pohvalio samu igru

“Cyberpunk 2077 is a dream game. I wonder how much planning and production was needed.”
                  “Having a multi-platform release for an AAA title is at a level where that’s enough for me to say that it’s wonderful.”
                  “I support this game from the bottom of my heart for sincerely dealing with [the refunds].”

https://www.siliconera.com/masahiro-sakurai-deeply-moved-by-cyberpunk-2077-refunds/

Upravo prešao Kerry Eurodyne priču, šta reći nego da CDPR zna zanat storytelling-a. Toliko patnje, smjeha, osvete i prosvjetlenja u tako kratkom razdoblju od lika koji je praktički bio u sjeni Johhny-a cijeli život. Baš bolesno moćno ispričano!

chono7 Baš sam iznenađen količinom sadržaja. Pored glavne priče imaš side questova i drugih arkova koji traju duplo više nego cijela igra. Jako impresivno i više nego vrijedno tih 60 eura!

prayer ma samo "pricanje" glavne price, razgovori, rezija, daleko bolje od svega sto sam vidio u gamingu dosada