Cyberpunk 2077
foggy Citirao si si ono što ti paše iz mog posta, a nisi čitao drugi ispod. Pa si onda uletio sa brojkama koje ne znam što točno govore, da cjelokupna firma dobro stoji? To ni ne dovodim u pitanje, nego sam isključivo mislio na CB, za kojeg sam kao i ti, čitao i vidio vijesti da interesa za igrom nema nešto pretjerano s obzirom da je krenulo s 13 milja. I ja sam malo preoštro uletio, ali takav imam dojam + to što sam čitao.
Dostupna brojka je da su zaradili 303 milje $ i da su imali 2 milje $ povrata. Znači financijski uspjeh sa CB igrom. Ali brijem da će mo i dalje skakati ko zečevi svaki puta kad CD red predne nešto prek twittera ili ak nestane odsjaja na cestama kad pada kiša
Poli njih pakšu uz ovolike zarade. Daleko su oni od propadanja.
- Uređivano
foggy pogle jos jednom sales numbers gore
Budimo realni plivaju u lovi i boli ih kesa za vase kukanje. Sve vise volim te kompanije sto se izrugivaju sa naivnim igracima, samo zato da vide koliko su vecinom mutavi gejmeri da bi kupili i drek ako pise ime neke kompanije, a nedaj boze sacekati kritiku il nekaj. Jos su mi najdrazi ovi sto su preordali digitalno i sad kukaju, e njih ne da ne zalim neg mi je drago sto su ispusili.
Nemreš tražit brojke za tekuću godinu.
Sve relevantne analize se rade krajem godine.
Izašo 1.31 popravljene mokre ceste
koliko god je cyberpunk isfailao toliko je i bio čisti hit što se tiče ostatka svijeta developera. Nitko više od velikih developera ne želi izbacit nedovršenu igru jer su shvatili da je ljudima pun kurac i da više nisu ovce već da su ovnovi na kokainu i steroidima.
tako da u jednu ruku kuzim hejtere ali u drugu ruku mozemo biti zahvalni.
a onima koji su plakali jer su preorderali treba puknut šamar jer budimo realni sam si kriv ako preorderaš.
ja sam preorderao, i nije mi žao. Branio sam i srao sam po igri.
Ali mi nije žao. Isto sam tak preorderao No man sky. Branio sam, Srao žestoko po igri i onda ju opet branio. Jer je sad čudo od igre.
Cyberpunk će se popravit ali onaj osjećaj straha kod developera će ostati tu još neko vrijeme. Slijedeći koji zajebe kao cyberunk dobit će još gori tretman.
Jednostavno ljudi više nemaju milosti prema nikome. i to je ok.
Sad kad svi kenjaju po cp i poljacima, sad im treba krenut stajat u obranu.
Bolje fundamentalno sjeban cp77 nego director sushima hehe