foggy A igrac je vec debelo popusio ako je imao standarde, sad je drugo to sto cekamo jos 3 godine za ono sto je debelo trebalo bit gotovo. Okrenes si kak ti pase, i svi zadovoljni.
Je, igrači jesu popušili. No neki su... Ah, zasluženo popušili. Oni koji su preorderali. Uvijek se govori koliki je rizik, da se to ne radi i eto, ovo je primjer gdje su stvarno se opekli. Možda! Jer naglasit ću, ima ljudi koji su stvarno bili zadovoljni igrom na PC-u. I dalje je marketing bio kriminalan i to i dalje nije ona igra koju su najavljivali, ali PC verzija je igriva.
foggy Pod tonu mislim specificno na CB i tu pricu, sigurno nisu u stadiju u kakvom su zamisljali da ce bit. Uz Witchera nisu niti trebali radit nist drugo, to ce ih drzat jos pol nasih zivota.
Da, mislim da se menadžment napokon suočava sa stvarnošću koju su devovi sigurno interno prikazivali jer nema šanse da nisu svi bili svjesni kakva će igra ispasti.
Ne znam hoće li ispasti na kraju dobro ili ne, nekako sam čak postao indiferentan, ali je baš fina šamarčina njihovom načinu rada i činjenici da se trebaju u tom pogledu modernizirati. Kada sam vidio da nisu imali ni asset library, nego bi više ljudi napravilo stvar koja je već bila implementirana negdje... Mrak mi je pao na oči.