foggy Nije uopće stvar u tome, nego kakva je to politika mlatit kurcima po nama, pa malo dat nama da mlatimo po njima, pa će na kraju godine bit nešto treće... Tebi je to okej?
Ovakve odluke vode na bolje. Nije mi bio okej njihov tretman igre niti kako su određene stvari odradili. Pogotovo sam kritičan prema njihovoj marketinškoj kampanji. No čovječe, ako to znači da je pred sudom javnog mišljenja igra propala i da se apsolutno svaka odluka sada pljuje... Prvo je bedasto da ti kao igrač nastavljaš pratiti razvoj situacije jer je očito da ideš u to s 50% spremnosti na pljuvanje, a drugo je bedasto od njih da uopće više rade išta ikada. Najbolje ključ u bravu i zajebi sve.
Daklem, dobre poteze možemo hvaliti kad se nešto popravi, ne od jučer do danas kad samo pričaju.
Ja bih prvi kao developer odustao skroz od rada da vidim ovakav stav. Sori, ali ovo nije krš od igre zbog developera, već zbog vodstva firme, menadžmenta i neorganiziranosti čitavog projekta. Možeš biti najiskusniji dev za fiziku u igrama, to ti ništa neće vrijediti. I onda kada se zapravo pokuša nešto organizirati i kada se trudi naći način da se iz ovoga nešto izvuće (jer izvući nešto iz Cyberpunka nije dobro samo za studio, već je dobro i za same igrače koji su kupili igru) onda se to treba pohvaliti. Kada se pokušava mazati oči javnosti, treba ih se prozivati.
Ovakvo konstantno pljuvanje na svaki potez, kakav god taj potez bio, je neproduktivno. Ovo tu, s moderima, je dobar potez. Ljudi koji su entuzijastični oko igre i žele ju popraviti će sada biti plaćeni za svoj posao i neće ga raditi honorarno. Firma će dobiti zaposlenike željne i iskusne u popravljanju, a moderi će dobiti plaću. Igrač na kraju apsolutno ništa ne gubi jer na gore neće otići.
A zašto to sad rade? Jer tonu, pa je red nekako pregrist govno koje su trebali već do sada dobro žvakati.
Ta priča o tome da tonu je toliko pretjerivanje da je to već postao čisti krugodrk tko može više prigovarati. To je studio koji pod sobom ima licencu za jednog Witchera. Izbacit će četvorku i na tome namlatiti pare samo od prednarudžbi, da ne govorim o direktnoj prodaji.
I ne, to ne znači da je odjednom CDPR se magično iskupio jer je napravio dobar potez, ali je potez koji je stvarno pretjerano cinički ići kritizirati.