50 sati je sasvim dovoljno, a ti da se igras od spectruma znal bi prepoznat kavalitetan proizvod

renda 50 sati je sasvim dovoljno, a ti da se igras od spectruma znal bi prepoznat kavalitetan proizvod

😀

Eto nikako da umre dostojanstveno 🤣 Predviđam ovakve rasprave dok svi ne pređu sa PS4 na PS5 i zaigraju ovo kako treba 😃 Znači još par godina LOL

Kad bi @renda uložio vrijeme raspravljanja o cyberpunku u dizanju utega izgledao bi poput Ronnie Colemana.

prayer Očito nisi igrao Arkham Knight na PC kad je izašao.

Napisao sam zid, al nisi shvatio. Arkham Knight je bio kriminalan PC port.
      Igra je na konzolama bila čudo. Igrao Day One.

Cyberpunk će, da poprave apsolutno sve bugove/glitcheve i ispoliraju konzolaške verzije do first-party razine, još uvijek biti 5/10 igra.

Tragedija stoljeća.
      Kad sam čuo žalbe na bugove po izlasku, kad se još čekao kraj radnog dana da zapravo upalim igru, mislio sam si "pa kaj su očekivali, i Witcher je bio pun bugova na izlasku".

Nisam mislio da ekipa izdaje pre-alpha build.

Neću si nikad više dozvolit bit tak naivan.

Sterlok

Evo ti pa gledaj.
        Da je više reviewera ovak iskreno, gaming bi bio ljepše mjesto.

Iskreno, moš mislit. Najobičnija plaćena pička. Da je ovo napravio par dana nakon oriđiđi reviewa, nebi niš reko. Ovako je dvolična pičkica kao i svi plaćenici.

wooddiebone žao mi je što nisi uživao u igri no statistički si u manjini, iako za ono što si napisao s dosta toga se slažem.

ono sto je woodie napisao je u potpunosti tocno, no medjutim iako su sve te stvari lose i sigurno ubijaju jednu stvar koja se zove imerzija, ne moze se poreci da je cyberpunk dosta dobra igra. kad se covjek pomiri s time da je interakcija sa svijetom nepostojeca i da je sandbox u njoj realno zapeo u 2003. godini moze se donegdje uzivati, metascore od 86 nema veze s vezom i sigurno je da je hype tu udario jebacki na ocjenu. da je ova igra izdana od strane nekog desetog studija a ne cdpr imali bi igru sa metascoreom od 75-79 i pricali bi kako se radi o dobroj igri sa poprilicnim brojem problema.

problem je sto se cd projekt red uzdiglo na pijedestal a nisu ni oni sami nista manje krivi jer su teasali tonu stvari koje jednostavno nisu u igri.

kad sam zapoceo igru nasao sam se u onom kaficu i kako sam stvarno imao nerealisticno misljenje da cu sa svakim npc-jem moci imati smislenu interakciju odmah sam u startu ostao razocaran jer nisam mogao nakon desetak pokusaja shvatiti da je to zapravo to i da je svijet najpovrsniji sto smo do sada vidjeli a to je po meni nekako kod open worlda vjerojatno glavna stavka.

i da znam sad ce opet doci ljudi "ej ali nisi igrao igru na jebenom pc-u", nisam ali igra ima sve iste probleme i na pc-u naravno izuzev performansi i grafike.

Kada Weky hejta igru, znam da je to njegova autentična iskrena reakcija prema poljskom studiju koju je ovdje nebrojen broj puta jasno manifestirao.
          Kada woodie ovako hejta igru, nekako sam sve više uvjeren da je to zbog Intelovog procesora koji istu ne može prožvakati (disclaimer: ne može ni moj)

yakuza_stinger

Možeš ti to reć, al to ne mora bit informirana izjava.

Tko gid gleda Yonga, zna da ovo kaj si napisao nije istina.

Deadwalker
            Ne hejtam ja igru samo mi je disappointment immeasurable i day ruined.

23 dana kasnije

Giphy - Star Wars Irony GIF

I onda se čudimo kaj nas izdavači svaki jebeni put prče u čmar.

Tak nam i treba.

Ak su je ljudi kupovali za PS5 ne vidim problem, uživaju u dobroj igri uz dobre performanse.

Znas da je igra u "K...cu" kad i likovi kroz questove zele napustit grad 😂