ono sto je woodie napisao je u potpunosti tocno, no medjutim iako su sve te stvari lose i sigurno ubijaju jednu stvar koja se zove imerzija, ne moze se poreci da je cyberpunk dosta dobra igra. kad se covjek pomiri s time da je interakcija sa svijetom nepostojeca i da je sandbox u njoj realno zapeo u 2003. godini moze se donegdje uzivati, metascore od 86 nema veze s vezom i sigurno je da je hype tu udario jebacki na ocjenu. da je ova igra izdana od strane nekog desetog studija a ne cdpr imali bi igru sa metascoreom od 75-79 i pricali bi kako se radi o dobroj igri sa poprilicnim brojem problema.
problem je sto se cd projekt red uzdiglo na pijedestal a nisu ni oni sami nista manje krivi jer su teasali tonu stvari koje jednostavno nisu u igri.
kad sam zapoceo igru nasao sam se u onom kaficu i kako sam stvarno imao nerealisticno misljenje da cu sa svakim npc-jem moci imati smislenu interakciju odmah sam u startu ostao razocaran jer nisam mogao nakon desetak pokusaja shvatiti da je to zapravo to i da je svijet najpovrsniji sto smo do sada vidjeli a to je po meni nekako kod open worlda vjerojatno glavna stavka.
i da znam sad ce opet doci ljudi "ej ali nisi igrao igru na jebenom pc-u", nisam ali igra ima sve iste probleme i na pc-u naravno izuzev performansi i grafike.