weky Mislim da je to izrežiran cirkus da malo ispadnu žrtvice. To im najbolje ide i opet će skupljati suze igrača i jeftine poene na suosjećanjima. Iskreno mi se povraća od njih.
foggy A jebiga, mislili su da je password123 sigurna lozinka, nisu mislili bas sad jos i na security cijele price.
Sorcerer Cyberpunk 2077 on PC... tested on an Xbox One CPU? Yes, it's possible - just. Last year, a PC motherboard with an embedded Xbox One processor appeared in Far Eastern markets. It's the first time we've been able to run Windows on a last-gen console APU https://www.digitalfoundry.net/2021-02-23-cyberpunk-2077-pc-tested-on-xbox-one-cpu-and-it-works
fensisuperstar escoban čeka se update. ako izbace update i igra saka jebat cu im mater preko twittera. Pa će vidit oni svoga boga
alexy escoban Jel ova igra mrtva? Ne, nego je komad i pol za razglabat. Malo je teško kežjueli pričat o depresivnoj distopiji koja je preblizu današnjem stanju.
Tzereen alexy Jel depresivna s namjerom, po pitanju radnje i scenarija ili je depresivno to što je i dalje drlog od igre i što je CDPR usro svaku moguću motku?
alexy Tzereen Jel depresivna s namjerom, po pitanju radnje i scenarija Da. Night City nije ugodno misto. Tzereen dalje drlog od igre i što je CDPR usro svaku moguću motku Opet, to što je marketing uspješno podvalio normijima Bloodlines 2 reklamiravši se kao GTA je njihov problem, CDP je dobio pare svejedno.
renda Ne kuzis ti to, nije to takva igra coece ono kuis, nije to gta, ne treba imati osnove programiranja u kodu ili cemu vec
Deadwalker Ovisi što očekuješ od igre. Meni je i dalje gg jer obožavam taj blade runnerovski setting i dobar storytelling, no ovo što sam screenshotao apsolutno sve stoji. Odigrao na launchu i sumnjam da ću više (ubrzo) reprizirati - dovoljno mi je napraviti load savea prije zadnje misije da vidim ostale završetke igre.