11 dana kasnije

Evo sad su ih i kidnapirali

1 / 2

Mislim da je to izrežiran cirkus da malo ispadnu žrtvice. To im najbolje ide i opet će skupljati suze igrača i jeftine poene na suosjećanjima.
Iskreno mi se povraća od njih.

A jebiga, mislili su da je password123 sigurna lozinka, nisu mislili bas sad jos i na security cijele price.

Po meni jedan od najboljih quest linea 🙂

17 dana kasnije
10 dana kasnije

escoban čeka se update. ako izbace update i igra saka jebat cu im mater preko twittera. Pa će vidit oni svoga boga

escoban Jel ova igra mrtva?

Ne, nego je komad i pol za razglabat. Malo je teško kežjueli pričat o depresivnoj distopiji koja je preblizu današnjem stanju.

alexy Jel depresivna s namjerom, po pitanju radnje i scenarija ili je depresivno to što je i dalje drlog od igre i što je CDPR usro svaku moguću motku?

Ne kuzis ti to, nije to takva igra coece ono kuis, nije to gta, ne treba imati osnove programiranja u kodu ili cemu vec

Ovisi što očekuješ od igre. Meni je i dalje gg jer obožavam taj blade runnerovski setting i dobar storytelling, no ovo što sam screenshotao apsolutno sve stoji. Odigrao na launchu i sumnjam da ću više (ubrzo) reprizirati - dovoljno mi je napraviti load savea prije zadnje misije da vidim ostale završetke igre.

Tzereen Jel depresivna s namjerom, po pitanju radnje i scenarija

Da. Night City nije ugodno misto.

Tzereen dalje drlog od igre i što je CDPR usro svaku moguću motku

Opet, to što je marketing uspješno podvalio normijima Bloodlines 2 reklamiravši se kao GTA je njihov problem, CDP je dobio pare svejedno.