prayer Igra na PC se izvodi osjetno bolje sa 1.1 patchem koliko sam uspio primjetiti pogotovo sa RT refleksijama. U gradu mi se vrti oko 45-50 FPS gdje je prije znalo padati i ispod toga dok izvan centra tuče 60.

Jel to znači da su popravili 100% usage CPUa na intelu? Moram probati kad uspijem. Ak su to fixali, to je veliki upgrade s obzirom da mi zbog tog 100% cpu buga igra radi na 45 FPSa ako sam u rulji.
Koji proc imaš?

wooddiebone Nisam siguran no nekako se sjećam da sam imao taj problem prije, sad se vrti negdje na 70% ako se ne varam. Imam ti i9 9900K na stock brzini. Inače bez RT reflections mi se igra i prije patcha vrtila oko 100 FPS-a i nikad nije padala ispod čak ni u centru.

Meni je na 10700 sve na maksimumu, RT na Psycho, refleksine na ultra vrtilo 80 fpsa izvan grada, 60-70 u gradu, CPU usage 60ak%.
    Kad bi došao među puno ljudi, palo je na 40-45 i CPU zakucan u stotku.

Imam G-sync i čak i on ima problema sa tim i kad se skupi puno neprijatelja stvarnp postane teško ciljati, pogotovo sa semi-auto oružjima.

Update:
    Još uvijek isto.
    Malo glađe radi, izgleda da je Gsyncu sad lakše popeglati, ali CPU još uvijek stotka i FPS nejde iznad 48.

Šteta.

Ne kužim što te muči Gsync? Kod mene sve normalno radi bez pucanja slike. A što se FPS-a tiče probaj smanjiti crowd density?

prayer
      Ma sve isto.
      G-sync je ok, ali koju god postavku u igri promjenio uvijek zakucava cpu na 100%.

To je bug, 10700 bi trebao vrtit igru dva puta, a ne da ga jebe crowd density.

wooddiebone Ma za to će doći patch da optimizacijom kad pokrpaju bugove, na to sam se pomirio 😁 To je više loša optimizacija nego bug.

Dropali službeni Modding alati.
        https://www.cyberpunk.net/en/modding-support

Sad kreće utrka.
        Tko će prvi popravit igru, modderi ili CDPR.
        Koeficijent je 4:1 za CDPR

Hoće li čonsonu prije isteći ban ili će doći mod koji će Adam Smashera pretvoriti u Thomas the Tank Engine?
        Koeficijent je 47:1 za istek bana.

Primam lovu na Revolut, minimalni ulog 50 kuna.
        Kuća uzima 20%.

Ajmo.

wooddiebone koji će Adam Smashera pretvoriti u Thomas the Tank Engine

Ko da nije već dovoljno jeziv.

11 dana kasnije

Evo sad su ih i kidnapirali

1 / 2

Mislim da je to izrežiran cirkus da malo ispadnu žrtvice. To im najbolje ide i opet će skupljati suze igrača i jeftine poene na suosjećanjima.
          Iskreno mi se povraća od njih.

A jebiga, mislili su da je password123 sigurna lozinka, nisu mislili bas sad jos i na security cijele price.

Po meni jedan od najboljih quest linea 🙂

17 dana kasnije