Nevezano uz Johnnyja, općenito su svi likovi za koje postoji quest line vrijedni istraživanja jer one koje gradi CDPR su uvijek poput sante lede - ispod površine je cijela karakterna gromada koju vrijedi istražiti. I to je poljskom studiju najveća snaga - pišu uvijek vrlo uvjerljive likove s kojima se vrlo lako povezati i koji s vremenom počnu utjecati na tvoje odluke. Sada kada sam završio Cyberpunk, sve mi igre opet djeluju meh jer su jednostavno par levela ispod toga. Počeo jučer po ne znam koji puta Witcher 3, no mislim da neću nastaviti jer sam igru odigrao previše puta i znam valjda svaki quest napamet.
Zato mi je žao nekako što mi je prvi prelazak bio s igrom u ovakvom stanju jer jbg, samo jednom imaš onaj efekt kada ne znaš što te čeka u idućem questu. Pričekat ću dodatni content, neka još tehnički srede igre pa onda još jedan prelazak. Za sada neka mi u sjećanju ostanu ova dva posljednja kadra:
Općenito kada su RPG-evi i CDPR u pitanju, iz perspektive gameplaya ima boljih igara. No što se tiče priče, likova, atmosfere i imerzije, apsolutno ubijaju.