Završio danas igru, na kraju to je bilo ravno 60h igranja. Završetak priče je baš fino odrađen, iako realno radnji fali još jedan cijeli act da se priči oko Johnnyja i Arasaka obitelji da malo dubine. Npr. zadnji boss fight je iz gameplay perpspektive sjajno odrađen, no iz story strane totalno je antiklimaktican.
Super fajt s likom kojeg sam u igri vidio ranije jedan i pol puta, bez onog epic build up kakav je npr bio u Witcheru s Wild Huntom.
Očekivao sam i malo duži epilog koji iako super prenosi emocije i osjećaj zaokruživanja cijele priče, također mi je sadržajno preštur.
Realno, igra mi je trenutno za nekih 7 i pol, nategnutih 8 ako gledam sve iz fanbojevske Blade Runner perspektive. Sjajan RPG gameplay, super istražene premise raznih elemenata u priči, sjajni likovi (posebice Panam, River i Judy) te Night City kao najimerzivniji virtualni grad ikad.
Očekivao sam s druge strane daleko više interaktivnosti sa svijetom, puno bolji AI, daleko izazovnije protivnike, bolju tehničku optimiziranost igre te glavnu radnju koja nije toliko linearna (ako ne računam 3 moguća grananja na samom kraju i sitne varijacije u njima).
Witcher 3 ostaje njihova THE igra, ovo je na kraju “samo” vrlo dobar RPG koji je pojeo previše junk fooda (gig-ova i sličnih activityja), a premalo pravih obroka (duža glavna radnja i više pravih side questova).