Meni isto nakon 50 sati postaje zamorna, osim main i side misija sve ostalo je repetitivno poprilicno i bas steti igri i pacingu, napucavanje je dobro, jedino me smeta da headshot nije headshot, dosta podsjeca na borderlands fajt, loota ima bolesno puno, vecina je identicna i uopce se ne isplati upgreadat nista jer svako malo se dobi jaci model iste opreme, kaos ukratko, jako se trudim izgleda ko neki bad mofo, ali izbor obleke je toliko tragikomican da je tesko ne izgledat ko klaun i to me toliko zivcira da je tesko objasnit, stealth je ok, ima masa igara sa boljim stealthom, hakiranje isto tak, nis posebno, Deus Ex u ovim segmentima rastavi CP na dijelove, izbor je samo iluzija u ovoj igri za rqzliku od recimo W3, sve u svemu solidna igra u kojoj se krije genijalnost za koju se moras jebacku trudit da ju nadjes, a to dovoljno govori, a gorak okus ostavlja i masa stvari koje su obecali pa izbacili, realno kolko god se neki tjesili ovo je looter shooter/action adventure i poprilicno je linearna igra