dormin
Ne znam za Witcher, ali igram ovo na hard i recimo da nakon 10, 15 sati side misija nećeš imati nikakve probleme. Zapravo, ako se dobro naoružaš i ispraksiraš hakiranje, poprilično je lagano.

Ak je ne kresnem u igri bit ću jako razočaran. 

Cole

Ak je ne kresnem u igri bit ću jako razočaran.

Pa dobra je, ali malo joj se povlači kosa i ima brkove.

Dizajn likova maestralan!

Je li samo meni main quest tako-tako zasad? Prešao onu misiju sa Panam, i ne dopada mi se baš koliko je tu puno skriptiranosti i on rail napucavanja. Nisam se još previše zapalio ni za priču, služi svrsi no ništa posebno impresivno izuzev jednog elementa kojeg bi morao spoilati da ga spomenem. Igra je vrhunska kad god pusti igrača da se bavi side contentom, no ne toliko kad vas vuče za nos kroz glavne misije.

Ja rokam side questove i uživam u svijetu, nisam taknuo ništa baš main quest, ali mi se sviđa što se svi side questovi čine kao main questovi.

Cole
      Svi side questovi se cine kao main questovi.
      Au meni bas ne, ima finih ali meni iskreno ima bas puno slicnih I osrednjih.
      Dodjes do markera, neko te nazove.
      Treba nekog ubiti, nesto ukrasti i sl.
      I onda imas izbor oces na silu ili se sunjati.
      Kazem ima finih sporednih ali daleko da su svi nesto posebno.
      Pogotovo ono sa policijom i sl.

Treba razlikovati Gigove od Side Jobova.

Gigovi su uglavnom izvor brze zarade, dok je side job pravi side quest.

wooddiebone upravo tako. Slicnu stvar su pojedinci radili sa witcher 3. Side quest u toj igri nema veze sa monster contractom ili pronalaskom novog seta opreme.
        Ja sam jucer poceo oko 22 i zavrsio u pola noci. Cinilo se kao da igram 5 minuta. Toliko me uvuklo u svijet. Gunplay je prefora, sada su me sniperi osvojili i headshotanje.
        I ako vas zanimaju u cemu je problem s performansama, pinam danas lokaciju gdje da testirate

Uf kako sam jednu situaciju od 4 neprijatelja riješio sniperom, baš je gušt bio

Znaci, ima i jeba*ine u igri..hahaha

chono7
          Meni je gunplay još uvijek li-la.
          Definitivno ima oružja koja su jako satisfying za koristiti, ali neka su dosta mlaka.

Nisam se još sa snajperima pozabavio, framerate mi je slab za precizno ciljanje, ali pištolji su mi vrh.
          Onaj Lizzie je čudovište za otvorene obračune, a kad jednom nađeš pištolj sa dobrim damageom (ne dps) na koji možeš staviti silencer, onda ga zadržiš duuuugo, iako u inventoriju izgleda kao da je beskoristan.
          Sad ovaj Overture koji imam za stealth imam već jako dugo.

Smart oružja su me malo razočarala. Vizualno to jako fora izgleda, ali imam dojam ko da bacam pjesak na neprijatelje kolko malo damagea imaju iako DPS daje naslutiti da su efektivnija.

wooddiebone ma ja sam odbacio "fini" prelazak i samo radim kaos kroz neprijatelje.
            Mislim da su smart oruzja fokusirana na iskoristavanje weaknessa pojedinih neprijateja, ali nisam siguran. Moram istraziti. Neces primjerice nanositi fire damage nekome tko je fire resistance

Evo malo mojih screenshotova, for your viewing pleasure.

Diskovi se ne okreću s kotačem.

Lol

Auto je parkiran unutar crta btw. Samo je lebdio pola metra od zemlje kad sam mu ponovno prišao.

Zapeo za invisible strop, ipak prošao iz 3. pokušaja.