Flipper Evo i za PS platforme. Na PS5 je stabilnih 60 FPS-a uz 1080p+ rezoluciju. Izgleda lijepo uz HDR. Dosta manje ljudi na ulicama u odnosu na PC. Učitavanja 10-15 sekundi. PS4 Pro 30FPS-a. Igra izgleda OK, ali ima dosta naglašen pop-in posebno kod vožnje. Učitavanja 45-60 sekundi. PS4 base model - još veći pop-in, štucanja, pad FPS-a i veći blur. Konzola zvuči kao avion kad pokrene Cyber. https://www.pushsquare.com/news/2020/12/hands_on_this_is_how_cyberpunk_2077_runs_on_ps5_ps4_pro_and_ps4
Deadwalker Instalirao se zadnji dostupan update za igru, updejtao nvidia drivere, Dolby Atmos za sluške konfiguriran, računalo pripremljeno za nadolazeći toplinski val.
Brijac Ali je treće lice moguće samo za vožnju, nije moguće za igranje "on foot"? Btw. igra je osvanula kod gusara.
doktor1 Nema "on foot" trećeg lica Btw, službeni digitalni artbook https://www.cyberpunk.net/artbook/en/
Fico wooddiebone Tak da dolazak u Night City bude dramatičan. Ovo ima smisla. Ja nekako vučem jer je direktno protagonist odmah vezan uz korporacije, to me veseli. 😄 Shooter dok obrnuto imam osjećaj da nećemo tako brzo u divljinu pa će bar neko vrime ostat taj neistraženi i drukčiji teritorij O ovome nisam razmišljao i lako moguće da bude nešto takvog!
Brijac Kao padobranac ulijećem jer ne pratim baš temu, ali u igri će znači biti i te nekakve divljine koju spominjete, znači pustinja, šuma itd, nije da je samo grad u pitanju?
fensisuperstar Brijac da da imaš van grada teški teksas, redneks and shit znaš ono "she said we can't be together i guess we can still be cousins ugh-huh"
fensisuperstar Brijac samo im svima dodaj implants and shit and you got your nomads yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw
herc Kao što bi Joe Rogan rekao u jednom od svojih podcasta. "We got classic in our hands!!!" Tako je i sada s ovim čudom! Uživjate svi koji možete u ovome!! Iako, nažalost ne mogu igrati ovo, nimalo ne sumnjam da se radi o IGRETINI o kojoj će se još duuugo pričati.
AbelKOsMos Ljudi svima nama sto manje T poza, jos manje sna....i da svi uzivate u ovoj dugoj noci...<3 Vidimo se izjutra