Nema grananja price(zasad, 25 sati), nemas nikakav utjecaj na likove i ishod situacije( isto temeljeno na 25 sati), imas par linija teksta za odabrat i ishod je uvijek isti(isprobano), nema customizacije lika, ako ne racunamo oruzja i odjecu, implanti nisu vidljivi(cudan odabir) jedino oni koje dobijes tokom main storylinea, odabir origina nema apsolutno nikakve veze u daljnjoj progresiji igre, tu i tam imas neki nebitni one liner za odabrat na temelju tog odabira i to je to, ajde uvod igre je drugaciji ovisno o tom odabiru, ali to traje 10 min, igra je looter kaj uopce nisam ocekival, imam doslovno 30 identicnih oruzja koja mozes uogreadati, ali nema smisla jer svaki novi obracun baci isto takvo oruzje sa boljim statsima, zasad je upgrade bilo cega skroz nebitan(25 sati), dok sam u W3 nasel neki jeben mac ili komad opreme i igral tak 50 sati, stealth je broken skroz, prvo sam mislil da nekaj krivo radim, ali ne, uvijek igram sa stealthom jer obozavam taj stil igre, ali tu jednostavno ne funkcionira, najlakse je guns blazing jer je igra prelagana, nema nabrijavanja auta, ali zato imam na task listi popis od 20-ak vozila koja mogu kupit, steta jer sam mislil da budem mogel nac jedno jebeno i upgreadat ga, nemres, velila vecina side misija je kill kill kill, a odigral sam ih vec tridesetak i svaki traje u prosjeku 5-10 min, s time da su se u srzi poceli i ponavljat, malo drugaciji kao, ali u biti jako jako slicni, nezz po meni je to manje rpg, a vise action rpg