doktor1
Više manje svugdje je bolje, osim kada dođeš i grad, koliko vidim. Dosta manje ljudi i gužve u retail verziji.

Nexus

Vjeruj mi da ima toliko ljudi u gradu da nemoš šetat!
    Mislim da ovisi i i dobu dana. Ali krcato je NPCova!

Ja još nisam otključao igru.  Pa lootam valjda satima, sakupljam cool oružja i tako to. Savršena igra; SAVRŠENA.

Motori izgledaju čudesno, ali opet; što ne izgleda čudesno u ovoj igri budimo realni...

Ne znam kako je vama s novim updateom, no meni nema značajnog poboljšanja u performansama. Međutim, čini mi se da nema pop-ina i ghostinga više što je odlično.

Ma stabilniji je frejmrejt sigurno. Meni uglađenije radi.

Talk to the hand bitch... 😁

Ova je Crysis 2020-te. Bolesno koliko igra dobro izgleda.
    I najbolje, stvarno jeben RPG. Odigrao prolog / act 1, zadnji puta sam tako uživao u nekoj igri kada sam prvi puta prelazio TLoU.

Dva klipa; bez radnje i razgovora tj spoilera

Meni na mojim settingsima izgleda bolesno a kamoli vama, SS-ovi su nevjerojatni. Stvarno čudesno lijepa igra i tako šarolika. Što je najbolje, gameplay je jednako čudesan, ako ne i više. Sidequestovi i mini assignmenti su priče za sebe. Skill sistem bogat svime i svačime i jako motivira na daljnje igranje. Akcija sve raznovrsnija i sve bolja što se dalje igra. Hakiranje jednostavno i zabavno. Stealth isto ima svoje draži. Ma ne mogu stati s pohvalama i cijelo vrijeme se u glavi mislim kako je ovo prevazišlo toliko očekivanja i obuzelo mi svo vrijeme. Danas sam od 1 popodne sa manjim pauzama igrao sve dosad i još nisam ugasio. Još uvijek se vrlo nestabilno izvodi kod mene ali jebemu zaboravio sam na to od silnih pozitivnih dojmova. Kakav FPS kad živiš igru. 😂

Previše prometa je na ulicaima 😆
      U centru, u industrijskom djelu ne, ali u centru je gužva, haha

GASI KABLOVE MOTAJ INTERNET IMAMO GENERACIJU IGRE

Cole igraš sa raytracingom i ti?

Nope, ali i bez njega izgleda fantastično. Planiram nabavit 2080ti iduće godine

​​​​​​​

Dovoljno ti govori da sam mislio da imaš RTX grafu i ultra settingse, jednostavno prelijepo izgleda igra. Samo da se malo još stabilizira s patchevima i bit će tip top.