Cyberpunk 2077
Ne znam kako je vama s novim updateom, no meni nema značajnog poboljšanja u performansama. Međutim, čini mi se da nema pop-ina i ghostinga više što je odlično.
Ma stabilniji je frejmrejt sigurno. Meni uglađenije radi.
Dva klipa; bez radnje i razgovora tj spoilera
Meni na mojim settingsima izgleda bolesno a kamoli vama, SS-ovi su nevjerojatni. Stvarno čudesno lijepa igra i tako šarolika. Što je najbolje, gameplay je jednako čudesan, ako ne i više. Sidequestovi i mini assignmenti su priče za sebe. Skill sistem bogat svime i svačime i jako motivira na daljnje igranje. Akcija sve raznovrsnija i sve bolja što se dalje igra. Hakiranje jednostavno i zabavno. Stealth isto ima svoje draži. Ma ne mogu stati s pohvalama i cijelo vrijeme se u glavi mislim kako je ovo prevazišlo toliko očekivanja i obuzelo mi svo vrijeme. Danas sam od 1 popodne sa manjim pauzama igrao sve dosad i još nisam ugasio. Još uvijek se vrlo nestabilno izvodi kod mene ali jebemu zaboravio sam na to od silnih pozitivnih dojmova. Kakav FPS kad živiš igru.
Previše prometa je na ulicaima
U centru, u industrijskom djelu ne, ali u centru je gužva, haha
Cole igraš sa raytracingom i ti?
Nope, ali i bez njega izgleda fantastično. Planiram nabavit 2080ti iduće godine
Dovoljno ti govori da sam mislio da imaš RTX grafu i ultra settingse, jednostavno prelijepo izgleda igra. Samo da se malo još stabilizira s patchevima i bit će tip top.