Znači 45GB je samo language pack lol
Cyberpunk 2077
Base i Pro head to head.
Base je baš verzija za izbjegavanje. Performanse i grafički glitchevi su baš loši.
Tko je na base PS4, pričekajte kupnju PS5.
Bogami ste dobro nahajpani, da ima PS5 verzija vjerovatno bi je kupio jer je dobra cijena a na PS5 realno trenutno nema ništa ali PS4 verzija mi se ne igra na PS5
- Uređivano
Miro Da manje pickaras po igri mozda bi procitao da na PS5 igra radi bolje nego na PS4 modelima, uz stabilni i konkretni FPS + brza ucitavanja
S druge strane, ima konzolasa koji su na Ps5 krenuli igru? Ja krecem nakon posla, iako se borim sam sa sobom da pricekam dok ne speglaju sve, ako mi bugovi uniste iskustvo ubit cu nekog.
Ess, Collectors ubija... Jebeno.
Jedva čekam da dođe taj next gen patch. I u ovim verzijama grad baš izgleda super detaljno i "puno", jako vertikalno. Baš onako gusto i popunjeno.
Zna li se kada će doći taj patch? Q1 21'?
Ima li ko na PCu? Meni je skoro skinut. Jel ima popravka u performansama nakon drivera koji su jučer došli?
wooddiebone ne bi znao, meni je zakucano na 60 na ultra i rt na ultra
@Fenix koliki je limit za upload slike ovdje na forumu? Screensi su ogromni, preko 3.5mb
[deleted]
U sancti ni danas nemaju nigdje po ducanima, aaaa kakvi amateri. Sad cu kupit prek ps storea ko ih jebe
foggy S druge strane, ima konzolasa koji su na Ps5 krenuli igru?
Ima. Krenuo sam igrati (oko sat i pol) i završio prvu misiju. Premalo je to vremena u igri za donošenje zaključaka... ali za sada ništa nije potrgano - nemaš straha. Na žalost ne mogu napraviti usporedbu sa PS4 ali mogu reći da je učitavanje brzo, jaako brzo.
Ako i to ne odgode. Danas je dan za šampanjac definitivno.