Fenix imas headliner vijest 🙂 sibaj na fejs i instac

Krajnje brutalno!
Ovo bi moglo preći basnoslovne brojke! 50 milja prodanih je garant

@Solid_Snake jesi razmisljao da onako neobavezno budes "krtica" za FFA i nekakav funny part portala? Jer tvoji gifovi i info su zanimljivi i presmijesni 😃

Ako do kraja ne bude bar 15 milja prodano, onda ne znam.. Gasi gaming.

Base PS4.
    Uglavnom 30, ali sa povremenim dipovima.

EDIT:
    U gradu su puno lošije performanse.

PS5.
    45-60 fps.
    Uglavnom cement na 60, s dipovima dok streama nove podatke.

Znači 45GB je samo language pack lol

Base i Pro head to head.
    Base je baš verzija za izbjegavanje. Performanse i grafički glitchevi su baš loši.
    Tko je na base PS4, pričekajte kupnju PS5.

Bogami ste dobro nahajpani, da ima PS5 verzija vjerovatno bi je kupio jer je dobra cijena a na PS5 realno trenutno nema ništa ali PS4 verzija mi se ne igra na PS5

Evo došao je i CE pod bor! 😁

Način kako se ovo ivuklo iz kutije baš daje vrhunski doživljaj. Baš su pazili na detalje pošto kurija izgleda kao aktovka sa ručkom!

prayer Vrh!
        Super kamera ili super ruka, ali baš se fino vide detalji!

Miro Da manje pickaras po igri mozda bi procitao da na PS5 igra radi bolje nego na PS4 modelima, uz stabilni i konkretni FPS + brza ucitavanja 🙂

S druge strane, ima konzolasa koji su na Ps5 krenuli igru? 😃 Ja krecem nakon posla, iako se borim sam sa sobom da pricekam dok ne speglaju sve, ako mi bugovi uniste iskustvo ubit cu nekog.

chono7

Najbolje otvoriti neku privat temu samo za mene i portalovce pa da tu lijepim sve što nađem hahah 😃
          Hvala ti drug na lijepim komentarima
          💪

@prayer brutalno

Ess, Collectors ubija... Jebeno.

Jedva čekam da dođe taj next gen patch. I u ovim verzijama grad baš izgleda super detaljno i "puno", jako vertikalno. Baš onako gusto i popunjeno.

Zna li se kada će doći taj patch? Q1 21'?

Ima li ko na PCu? Meni je skoro skinut. Jel ima popravka u performansama nakon drivera koji su jučer došli?

wooddiebone ne bi znao, meni je zakucano na 60 na ultra i rt na ultra 😁

@Fenix koliki je limit za upload slike ovdje na forumu? Screensi su ogromni, preko 3.5mb