doktor1 Flipper Čito sam na neogafu da ima manje popinga i bolje performanse od četvorke Mnogi su zadovoljni, ali netreba očekivati PC ultra prezentacoji
Deadwalker Količina detalja je bolesno velika, ovo je baš punokrvna next-gen igra. Može se igrati na aktualnom hardwareu, no nije to to. Stvar spašava igranje na nižoj rezoluciji. 2K (4K da ne govorim) jednostavno zahtijeva novi hardware. 🙂
doktor1 I kako su dijalozi riješeni! Fantastično. Nema micanja kamere kao inače npr u Bethesda igrama kada je fokus na liku; razgovaramo u garaži a ja okolo šetam.
doktor1 Ima jedna postavka - screen space reflectins... Kada se stavi sa ultra na psiho postavku kako već unišri mi FPS
Fenix chono7 hahahha. Iz nekog razloga mi je ovo presmiješno. Ali neka, zaslužio si nakon što si nas toliko godina gazio po forumu. Čovjek je jedini ušao u next gen 🤣
fensisuperstar Fenix znaš što je najjače ja stavim ultra imam 45 -50 stavim high imam 45 - 50 stavi medium imam 60 + zakucano na 60 na monitor ali ne vidim razliku u grafici 😃
doktor1 weky Chromatic aberration i film grain. Može se isključiti ali ja volim te efekte u ovakvim igrama.
doktor1 weky Evo; bez chromatic aberrationa i film graina te dodatnih 40% sharpeninga Prije - sa ca i grainom te bez sharpeninga
doktor1 Vozni model je odličan. Iako mi se bolje vozi izvana nego iz kabine, pogled iznutra je odličan. Toliko detalja
Solid_Snake Ima li netko onaj artbook digitalni da bi se mogao škicnuti malo 😃 Nažalost mislim da to ne dođe u ps4 physical verziji 🙁
doktor1 Solid_Snake Neznam si vidio ovo, ima art, lore i audio naraciju https://www.cyberpunk.net/artbook/en/
Fenix Solid_Snake odakle si ovo izvukao? Sjećam se da sam prije koji tjedan čitao nagađanja od milju do dvije preordera. Ovo je nevjerojatno.