fensisuperstar @chono7 gotovo je ovo je 11 od 10 za mene ne moram ni igrati više ovo je savršeno gotovo done. AJ BOK GASI SERVERE OVO JE THE FUCKING SHIT [/spoiler]
hulahopka Inače ne ulazim u teme gdje se spominje igra jer ne želim nikakve potencijalne spojlere ali ne mogu izdržati danas da dođem s posla i upalim ovo čudo
doktor1 Ovo je prava next gen igra. Nije ni čudo šta prastari hardver nemože to gurat. Kada se vidi kako je sve fluidno i koliko je detalja u igri svima je jasno. Osim nekome tko če i dalje tvrditi da hardver star 7 godina to mora vući. Ryzen 3600 + 5700XT i na ultra FPS ide od 40 do 70. Odlična igra koja postavlja novi temelj za open world žanr
AbelKOsMos Znaci igrao Sam do 6 ujutro I uzivam al mi sve nije jasno zasto nece vise od 30fps pa jos na niskoj rezoluciji....I onda u 6 ujutro se setim da sam kompletno brisao graficke drajvere i da se verovatno sve vratilo na default. Promenio to u Nvidia panelu i sad leti ko prava na pravoj rezi. I tako mogao Sam nastaviti sa avanturom ali ja sam sve krenuo iz pocetka 🙂 Dobra igra za sad <3 Kakav cu na posao nem pojma.
Deadwalker Za sada sve presavršeno <3 Jedino je igra za native rezoluciju mog monitora (3440*1440px) totalni overkill za GTX 1080. High detalji i stabilnih 30 fps-a 😃 Čekam da idući tjedan dođe nova grafička.
doktor1 2560x1080 Ovo je lock na 50 FPSa Inače igra je samo na steamu u orvih tri sada premašila milion igrača u igri, odmah iza dote. Možda je i prošla to... A tu je još gog i epic, a mnogi su uzeli preko goga
doktor1 Flipper Čito sam na neogafu da ima manje popinga i bolje performanse od četvorke Mnogi su zadovoljni, ali netreba očekivati PC ultra prezentacoji
Deadwalker Količina detalja je bolesno velika, ovo je baš punokrvna next-gen igra. Može se igrati na aktualnom hardwareu, no nije to to. Stvar spašava igranje na nižoj rezoluciji. 2K (4K da ne govorim) jednostavno zahtijeva novi hardware. 🙂
doktor1 I kako su dijalozi riješeni! Fantastično. Nema micanja kamere kao inače npr u Bethesda igrama kada je fokus na liku; razgovaramo u garaži a ja okolo šetam.
doktor1 Ima jedna postavka - screen space reflectins... Kada se stavi sa ultra na psiho postavku kako već unišri mi FPS
Fenix chono7 hahahha. Iz nekog razloga mi je ovo presmiješno. Ali neka, zaslužio si nakon što si nas toliko godina gazio po forumu. Čovjek je jedini ušao u next gen 🤣