Deadwalker Zero ok ako igra izgleda kao Crysis u 2007. da traži računalo iz budućnosti, no nisam baš vidio takve komentare do sada. Ovo mi sugerira istovremeno da na current-gen konzolama igra se izvodi na low detaljima uz dinamičnu 1080p rezoluciju.
Tzereen Koliko god to zvučalo čudno, ali sad se stvarno veselim probat igru odma sutra. Unatoč ovim nekim lošim vijestima, ovaj setting me stvarno jako zanima. Bio sam uvjeren da ću se moći suzdržati do PS5 verzije, ali ne. Moram krenut odmah da vidim.
Fico Tzereen Ma ima 92 na OpenCriticu. Nema dvojbe da imamo igretinu. Samo treba držati fige da je igriva igretina.
AbelKOsMos Cekati ponoc i krenuti Corpo Ili poceti street kid sada... (Ovo je bila sala na racun PC vs konzole, ali je tolko dobra da sam je morao objasnit)
[deleted] Ja se jos razmisljam izmedu nomada i streed kida, a i nisam siguran dal da napravim frajera ili neku bi zensku 😬
Garrus_V [deleted] ja cekam da instalira a jos uvijek nisam odlucio hocu li biti neka sisata zenska ili neki nabijeni konj. Cekam ovaj trenutak otkada su lari smanjili grudi. Igra je kupljena u gamestopu u svabiji, ovdje su izgleda sve trgovine igru dan prije dobile.
Shooter wooddiebone Je ali se razmišljam da ćeš onda vjerojatno u prvih par sati vidit i badlands i grad, dok obrnuto imam osjećaj da nećemo tako brzo u divljinu pa će bar neko vrime ostat taj neistraženi i drukčiji teritorij. Samo moja nagađanja, naravno. Garrus_V ja cekam da instalira a jos uvijek nisam odlucio hocu li biti neka sisata zenska ili neki nabijeni konj Why not both?
Fico wooddiebone Tak da dolazak u Night City bude dramatičan. Ovo ima smisla. Ja nekako vučem jer je direktno protagonist odmah vezan uz korporacije, to me veseli. 😄 Shooter dok obrnuto imam osjećaj da nećemo tako brzo u divljinu pa će bar neko vrime ostat taj neistraženi i drukčiji teritorij O ovome nisam razmišljao i lako moguće da bude nešto takvog!
AbelKOsMos Korpo govnar bez razmisljanja. S obrezanom kitom, slider max desno. Kolko Sam shvatio uvodi nisu dugacki tako da.....