fensisuperstar Tzereen opskurne nemoj ni gledati. Tak nisi pričao za TLOU2 stotke 😃? Fico Ocjene su fenomenalne, kakav flop, ljudi moji 🙁 Ne ne. Opskurne ocjene. Samo treba gledati PCGAMER i takve koji su relevantniji boga isusa.
Tzereen fensisuperstar Općenito govorim da su opskurne smiješne. A za TLOU2 nisam ni htio čitati recenzije da si ništa ne spojlam. Ali ovdje stvarno ispada da je brdo bugova, fakat šteta... Ja se i dalje veselim igri i jedva čekam free next gen upgrade.
AbelKOsMos Fico Izbacili dojmove da. Ben nahvalio world building, likove I jos neke stvari. Ali je rekao da je igra prepuna bugova, cak tolko da ga je potpuno gurala od sebe. Blood je spomenuo da mu je dlss zajebavao. Ocigledno je da igra ima problema, videcemo oceli se kaj poboljsat day one.
Nexus Na Eurogameru, recenzent odgovara na pitanja fanova https://www.eurogamer.net/articles/2020-12-07-cyberpunk-2077-review-impressions Considering this is out so soon, could you recommend purchasing it in its current state or would you recommend waiting? Recenzent good question, hard to answer! And one of the main reasons we delayed a final verdict tbh. I played the game for 20-odd hours on the review build ("content complete but not final") and then the next 20 with "a part of the day zero patch", and there's a list of things that aim to be fixed in the rest of that "day zero" patch - but importantly, even if the rest of this patch is successful, lots of bugs I suffered from weren't on that list of what it plans to fix, which has me worried. To be honest, it is a mess right now. Characters froze in default, static animations throughout cutscenes/scripted conversations/scenes; floating weapons after you kill the enemy holding them (this was supposed to be fixed but is still happening); stuff just... not appearing in characters hands when they're supposed to be holding something; one were smashing a window that I needed to smash for a quest sent me flying 150 yards backwards, repeatedly. All immersion-breaking stuff, over "game-breaking", but in a game that's built around the altar of immersiveness, it's an issue... (sorry that is evasive on the simple yes/no front but I'm still thinking it over, still playing more etc. and obvs will have more to say in the final review!) t's not correct that we've had the "day 0" patch yet - CDPR's phrasing was "a part of" that patch, and there's a list of what's still planned on being fixed with the rest of it, which is partially why we're waiting (we also just need more time with it because it's big and they didn't give us a huge amount of time tbh). The concern for me is that there are so many different bugs, and that some of them are very persistent. Immersion-breaking mostly. A couple of times I failed a mission because of a couple which was also a pain, that was post 30GB half-patch. It's pretty rough. They didn't mention the animation ones no, which has me worried. I wasn't sure how widespread that was (you never know with these things). I'm not allowed to reproduce the list but the fixes are mostly very specific mission-breaking ones (which I didn't encounter), some settings-related ones (RTX-related and the like) and general 'performance' stuff. The vagueness is part of why we're waiting. Hope that helps! Kako ovo može imati prosjek od 90 na Meti? Ako je ovoliko bugasto?
Fico Nexus To zvuči dosta problematično. Rekao bih da je "ok" ako se to sredi kroz prve dvije-tri zakrpe, otprilike isto kao i s Horizonom na PC-u. Ako se pak oduži, to je stvarno loše. I ne bih rekao da je igra izašla prebrzo, jednostavno pokazuje da je u CDPR-u loš menadžment.
fensisuperstar Fico ja krivim woke SJW media koji stalno napadaju cyberpunk i CDPR. puno stresa na radnike. Sram ih bilo!
Chaky Deadwalker Pa u principu je tako bilo i s Witcherom 3. Pa se recenzenti izgleda pouzdaju u to kod ocjenjivanja. Jedva cekam zaigrati, ali me strah kako ce to raditi na PS4 obicni. Ali budem paralelno vrtio i na PS5. PC ne dolazi u obzir, dok ne napravim upgrade. A to nazalost nece biti dok ne prode sranje s cijenama i dostupnoscu.
Fico Chaky A to nazalost nece biti dok ne prode sranje s cijenama i dostupnoscu. Budemo skupa slagali konfu 2077. kad dođe kod nas više od 3 RTX-ice.
Deadwalker Chaky Ja da se igram na konzoli, igrao bih PS5 verziju na PS3 u 10 fps-a ako treba. No to sam ja (: Igra nije mogla doći u gore vrijeme - next-gen hardwarea ima koliko i dostupnog cjepiva za covid, dok će current-gen isplakati dušu u tih 50-60 sati.
Miro Mene cisto boli k za igrom ali ovo sto citam je tragedija, toliko bugova da ima i onda ocjena 9/10. Neki valjda smiju izbaciti poluproizvod jer hej rjesiti ce oni to sa patchem nema problema dok se neke odma razapne i za manje stvari.
fensisuperstar Miro miro krivo si to shvatio. igra je na razini ostalih 91/100 igara sa bugovima. Da igra nema bugove dobila bi 120/100 kuzis. toliko je dobra.
renda buz meni su relevantni, Before you buy(gameranx) i easy allies ajd i ACG mi je okej, svi ostali su k...c kolke igre su pokopali zbog bugova i sad ovo, ali jebiga ti je cdpr, nema veze, budu pokrpali
chono7 Evo dojmovi koje sam cekao. Unatoc bugovima, igra kakvu jos nismo vidjeli u gamingu. Cak i razmisljam isprobat day one i cekat prvi patch.
Flipper Ali kako je moguće da se main quest može prijeći za samo 20 sati? Jasno da ne treba sve preskakati, ali tko ne želi igrati side misije...20 sati je premalo. Šta su radili 7 godina?
master_x Flipper Khm,8 godina. Očito su uzeli preveliki zalogaj tako da nema šanse da igra bude bez bugova.Nadam se da će to ispravit što prije.Nisu htjeli napraviti još jednu odgodu kad ionako nebi sve stigli pokrpat.Ništa,nema žurbe,kupit će se jednog dana.