doktor1
Ne znaš koje su ovo postavke, tako da skakanje u zaključke nije preporučljivo.

A ako je PS4, totalno očekivano.

doktor1 ajmo slijedeća dva dana stavljati ingame slike u spoiler tag 🙂 osobno mi se spojla užitak koji ću imati.

fensisuperstar Čak bih to možda i produžio na barem tjedan dana od izlaska. Čisto za onaj početni gušt.

Ako vam smeta slika ničega onda bolje da ni ne ulazite u temu. Bez brige reportat ćemo sve nepodopštine.

Ljudi oće dojmove bez pogleda na igru. Lako je koristit spoiler tag, u čemu je problem?

Shooter Tako je, oznaka postoji s razlogom i jednostavno ju je koristiti. Zašto da tema pati od rasprave ako ljudi mogu koristiti oznaku.

Zašto je LOD užasan? Meni izgleda normalno.

buz ako hoćete napravit ćemo 7dnevnu spoilerzonu temu za cyberpunk
        ako ne držite se spoiler tagova, inače će se tretirati kao i spoilanje TLOU2.
        😃

doktor1 pa to sam i reko

😃
        😃
        1 / 2
        mislim nemoj mislit da se ljutim ili išta. just saying, ako hoćete cyberpunk spoilerzonu tema će biti up, 7 dana fore imate tamo i bok

doktor1 Ovo je sa konzola, niti se može više očekivati. Iskreno ćudo da se igra uopće pokreče na last gen konzolama, isto kao što je bilo i sa TW3 na Nintendo Switch.

doktor1 omg molim te stavi u spoiler tag sad znam zbog tog thumbnaila da ima takva zenska u igri. Ipak je ovo cyberpunk, vidis da i svjetski portali nista ne stavljaju tako treba bit i u ovoj temi, ne smijemo vidjet ni kako igra izgleda retail xD

JoelDrake

Hahahahaha
          Ovo je neviđeno.
          Grafička od 1500 eura nebre držat 60 frejma na 4k ultra bez ray tracinga.
          40 frejma minimalni framerate a prema članku toliko je i prosjek.

Nije, već je 3090 preslaba. Treba nam Pro verzija ili su trebali grafe odgoditi za godinu dvije.
          Mislim...barem se tako gleda u nekim drugim naslovima i za drugi hardware? Možda sam ja fulao, ali sumnjam.

Dobar launch trailer, prvi koji me ostavija s dobrim osjećajem za priču i likove.

Pošto me igra ne zanima može li mi netko ispričati priču ukratko i reći kraj da ja to mogu prosljediti @fensisuperstar u.
          Hvala