pravednik Uglavnom jebački zahtjevno.

Kada uspoređujem sa sistemskim zahtjevima, rekao bih prije da je jebački neoptimizirano.

Vi koji pratite tu scenu, koji su najrelevatniji i najobjektivniji portali za ispratiti recenziju? Naravno ne računajući Alfa i Omegu FFA.

Tzereen
    Mislim da bi većina portala išla prema žutim ili čak crvenim ocjenama na Metacriticu, ali svi se boje ogromnog backlasha igrača. CD Projekt je napravio vojsku baš agresivnih internet ratnika. U recenzijama se vidi da nitko nije oduševljen, ali pritisak visokih ocjena je učinio svoje.

buz Za čitanje ili za gledanje?
    Ja, unatoč svemu, volim pročitati IGN-ov tekst, a i Dualshockers također.

buz Ja osobno volim pogledati ACG-a na YouTubeu zbog načina kako rasčlani igru. Podijeli video na nekoliko segmenata o igri kao što su zvuk, izgled, gameplay, radnja itd. Ono što posebno volim je kako "ocjenjuje igre". Ima jednostavan princip da ili kupiš odmah ili pričekaš s kupovinom do popusta ili da se malo zakrpa igra ili izbjeći kupovinu. Sve nijanse između toga dobiješ gledanjem videa. Onda odeš na FFA i vidiš je li ista ocjena i tako znaš da je relevantan ili nije.

Fico Yes, ACG ima dobar pristup i volim ga poslušati. Al volim i Skillupa, koliko ga god neki mrzili.
        Ali daleko najbolja je Girlfriendreviews 😁

Tzereen Zapravo ni jedno ni drugo, već pitam kad odem na Metu da znam čije ocjene uzeti u obzir i bez čitanja. Jer tu je puno nekih opskurnih portala na popisu za koje nisam čuo pa ne znam koliko su relevantne ocjene, bilo pozitivne ili ovih par mixed koje sam vidio.

buz opskurne nemoj ni gledati. A još manje gledaj one tipa naš jutarnji i večernji (tribune, heralde i to) jer nemam pojma zašto njih uopće uvrste na relevantni popis.

Btw, prošao jedno 8 recenzija, počinjem sa 100kama i ispada da Weky čak i nije u krivu. 99% portala pišu o velikim i brojnim bugovima, ali svejedno daju 100/100. Takav pristup mi se nimalo ne sviđa. To je zbilja pogrešno.

Ovako čitajući prve recenzije, sve je nekako mehh, ali likovi dijele 9 i 10 🤣

dvadeset sati za glavne misije.

Znači generalni zaključak - jako dobra RPG igra prepuna bugova. Generalno, lošija igra od Witchera 3. Nadam se da će do PS5 patcha sve ispeglati.

BTW; main quest se može prijeći za cca. 20h. Naravno, ako ne igrate side misije. S njima se razduzi na 40-60h. Ima puno završetka i mogućih raspleta.

Je nitko nije oduševljen ali daju se devetke.
            Ni u jednoj recenziji nisam naišao na "breathtaking" ,epic i slične hvalospjeve kao kod recenzija za Tlou2, Half Life Alyx itd.

Ne vjerujem da je podbačaj ali očigledno je trebalo polirati do 2021.
            Ove godine sve nekako zbrzano.
            A rushed game is...sjetite se ko je to rekao.

Sve što ja vidim je 90 na Meti i 91 na Openu. To je izvrsna ocjena, a puno njih hvali nevjerojatan svijet, Easy Allies među ostalima koji još nije izbacio recenziju, već dojmove.

Tješi me da svjecki recenzenti nisu igrali igru s day one patchem. Patch bi trebao popeglati hrpu bugova.

Sve pet, meni je samo naprosto urnebesno da recezenti ne smiju koristiti vlastiti video sadržaj. Da je to napravio bilo koji drugi developer, shitstorm na internetu bi se rastegnuo do 2077.
                Svi recenzijama zajednički nazivnik je "grozno bugovita igra". Ovo očito nije trebalo van do proljeća, no ulagačima je (osim igračima) dopizdilo čekanje. Najbolje će proći oni koji će igrati ovo za 6 mjeseci do godinu dana, posebice kada dođu ekspanzije.
                Izuzev toga, sve u skladu s očekivanjima.

Deadwalker Najbolje će proći oni koji će igrati ovo za 6 mjeseci do godinu dana, posebice kada dođu ekspanzije.

Najvjerojatnije. A ovime vjerojatno padaju moje nade da ću na 980 igrati. 😢