escoban https://exputer.com/news/games/cyberpunk-demo-ps5-xbox-series/ Fuck triba sam uzet igru kad je bila na popustu 😅
wooddiebone Jel se zna kaj će uključivat trial? Ako je samo uvodni dio onda će ljudi kupovat. A uvodni dio je jedini dio ove igre koji radi.
chono wooddiebone tako je, prologue je jedini dio igre koji radi i koji pokazuje sto je CP77 trebao biti
weky Prologue je trebao biti igrivi uvod. Oni su u igri napravili recap animaciju. Da, može se reći da taj uvod jedini funkcionira.
chono weky prolog ili uvod traje par sati, nakon cega se igra "otvori". Taj dio igre je bolje odraden, bolje izreziran i ima najbolji pacing
weky Fico Prolog je igriv. Ti misliš na montažu koja je unutar prologa. Da. Ta montaža je trebala biti igrivi origin. Nije.
Fico buz Još traje. 🙂 Izgleda dobro. Očito ima QoL dodataka i izgleda da se vrti fino. Međutim, vidi se da će tu još morati raditi na igri. Ovo je solidan update.
Fico weky Trebala je biti igriva, da. Ti tvrdiš da je to jedino igrivo. U krivu si. Samo ističem, ništa više.
Fico weky Slobodno, nema problema. Ako želiš biti u krivu, to je tvoj odabir. Ja samo kažem da si u krivu. 🙂
Nexus Mene fascinira kako je u ovoj igri asset streaming kao da igram GTA San Andreas. Stalno neki pop-in, LOD promjene, čak i na max postavkama. Engine je malo u kurcu.
renda Moram priznat da sam cak i iznenadjen, izgleda dobro, vidi se da su se potrudili, nadam se da dok napokon danas krenem igrat da i bude tak kak su sve rekli.
chono Znaci koliko sam pohvatao: Npc AI Bandit AI Novi vozni model Stealth nozevi Kompletno novi perk sustav Kustomizacija lika Novi stanovi Uredenje stana Revamp mape Optimizacija Bug fixevi Novi manji featurei
[deleted] Gdje je najeftinija disc verzija? Cini mi se da bi ovo trebalo sad biti ok na ps5 na ps storeu je 189,50 kn