chono7
To je tvoje mišljenje.
Objektivno postoje igre koje su napravile isto ili više grafiči, tehnički, gameplayom, pisanjem...

Witcher 3 je pri samom vrhu i mogući kandidat za igru generacije, ali reći da nema žestoku konkurenciju bi bilo krivo.

Ako sam ja dobro shvatio Cyberpunk se može igrat na PS5 ali PS4 verziju, a PS5 verzija dolazi tek negdje 2021.??? Isto to vrijedi i za xbox.

wooddiebone naravno, jer su izasle kasnije, ali utjecaj na igrace ovu generaciju, rekordni broj skupljenih nagrada kritike, broj clanaka, postova i opcenito "govora" o W3 na netu je apsolutno potukao sve sto je izaslo ove generacije. Hell, vecina PS igraca nije ni znala sto je witcher, a kamoli sto je cdpr, pogledaj danas pricu. Netflix je snimio fakin seriju na krilima popularnosti igre.

chono7
      Zapravo se slažem da je Witcher 3 igra generacije.
      Al neke su došle vrlo, vrlo blizu.

wooddiebone po pojedinim elementima i dosta presisale, ali kao ukupni paket u vremenu izlaska i utjecaja na trzistu ne. Mislim da je cdpr apsolutno pogodio sa tom igrom, a ako uspiju i sa cyberom, imat ce sky high situaciju.

Ajde da sam i to doživio.

Giphy - Happy Cry GIF by memecandy

Woodie je u 1998. zapeo kad su igre bile gotove na launchu. 😁

Jel to 5mil preordera? Sve platforme skupa?

buz
          Nisam ja zapeo nego komentiram ono pizđenje oko objave radnih subota.

Obavezni teambuildinzi. I ja bi pizdio.

wooddiebone Razumio sam ja, zato i velim. Očito da će i dalje peglati igru do launcha, ali radi distribucije su morali ići gold.

buz rade patch kao sto sam i napisao na onu vijest o crunchu

Fico nije prestao rad, ali je bogami i krenulo stampanje fizikalije

Fico lol ja mislio to broj prodani primjeraka ala shiping gold u predprodaji