I ja se mislim da je vrijeme da ju konačno zaigram

2 godine mi stoji u celofanu

RTX 4090 i path tracing na 70+ fpsa

Ja neznam ni o čemu se radi niti koji je žanr igra niti sam vidio niti jedan snimak na YouTubeu ali budem od sljedećeg tjedna krenuo s igrom .

Kao nekada 😊

HideooKoojima Nemoj si pokvarit igru i žurit sa glavnom misijom, bude gotovo prije nego i krene. Fino rješavaj sve po redu po mapi, a glavnu priču pokreneš povremeno.

Blago onima koji nisu dosad odigrali CP 2077 i sad će friško odigrati kompletnu verziju, taman za blagdane.ja midlim da ću kupiti tih 5 novih motora i uzivati u Night City

U čast Ultimate editiona napravio sam jedan glazbeni edit. Ajmoo

Evo i launch trailer za konačno izdanje igre.

Drago mi je da nikad do sad nisam odigrao, a nadam se da će biti vremena sljedeće godine za detaljno proći cijelu igru.

Uzeo i Phantom Liberty te krenuo u prelazak sa 2.1 verzijom i ekspanzijom…
      Imam igru od prvog dana no sve sam čekao i odgađao i sada mi je drago; ovo je druga igra! Toliko nadograđena i bolja da je neusporedivo!

Uvelike poboljšan gameplay i razvoj lika! Pogotovo mi se sviđa napuštanje onog MMO stila da razne krpice imaju razne bonuse pa tako gaćice imaju veći armor od pancirke i prebačen fokus na cyberware i skill.

Zero onda znači da je promijenio svoju RX 5700XT?

Ako se nastavi prepucavanje oko ovog jebenog ray tracinga koje se vuce kroz brat bratu 20 tema zadnjih dana, sve cu banati na dulje vrijeme od vjecnosti. Drzite se teme koja je za to napravljena. Hvala.

HideooKoojima Imam pitanje sta je taj Ray tracing jer planiram igrati uskoro igru na PS5 i kako se to uključi ?

Hideo po tvojim pitanjima bi zaključio kako nisi korisnik google-a pa da ti otkrijem svijet stisni na sljedeći link i upiši svoje pitanje: www.google.hr

HideooKoojima Odeš u settings i Ray Tracing staviš na Very High i to je to. Ako je igra sranje, to ju popravi.

HideooKoojima Imam pitanje sta je taj Ray tracing jer planiram igrati uskoro igru na PS5 i kako se to uključi ?

ne brini za to, ono što ti je bitno sam ti već napisao. Ne žuri sa glavnom pričom jer će te svako malo bombardirati sa ingame filmovima, dugačkim molozima itd. pa bi ti moglo biti sve skupa bezveze. Rješavaj sve po mapi, rješavaj sporedne misije, gigove te priču po malo kad ti ovo dosadi.