e., sad skinem soundtrack i skužim da nema niti jedna pjesma od "SAMURAI" benda. Onak wtf?

chono7 ne kužim?
    znači imam za skinuti soundtrack sa goga pod goodies. Ali u tom soundtracku na 2 cda nema niti jedna pjesma od benda SAMURAI koji svira ingame.
    A to je doslovno dio soundtracka. Zato velim da ne kužim.

Tipa nema ove pjesme i niti jedne druge pjesme od "benda"

brutala je. to kaj ti slušaš tamo one svoje što piju krv skupa sa vukovima dok growlaju to je tvoj problem 😃 meni je ovo bomba.

fensisuperstar to kaj ti slušaš tamo one svoje što piju krv skupa sa vukovima dok growlaju to je tvoj problem 😃

Da vidiš tek kakav je afterparty.
      Kod mene će kao kod @Kikiller -a, metal stanica i na max. Nek vrište djevice i svi koji se tak osjećaju.

Lol ray tracing radi na psycho sada na 1.05 👌
      Perf dropovi isti sa i bez RTa, a izgled nebo i zemlja u usporedbi

Deadwalker 2k i fhd, quality, watson i centar 50ish do 60, ostalo 60. On foot 60

Slično i kod mene, s time da sam ja stavio performance mod DLSS-a pa ide to stvarno gg (a niti ne skužim razliku kada isključim DLSS). Uglavnom, grafička radi svoj posao savršeno <3

chono7 FE Edition ima jedan 12-pinski utor za kojeg koristim njihov kabel u koji stavljam 8-pinski.

Odavno nisam igrao igru sa zabavnijim i zaraznijim gameplayem. Jos od Diabla. Igra je toliko zabavna i zarazna da je to nevjerojatno. Na 50 sati sam. Glavnu pricu sam totalno zanemario, zadnih 30-ak sati samo rjesavam sporedne aktivnosti, gradim lika....imam osjecaj da sam tek krenuo igrati...prezarazno

chono7 Opusti se, nisi više mod da te brinu takve sitnice. Istinabog, moglo je ići u drugu temu, ali vidim da je aktivnost ionako pala u obje. Ako ima potrebe, vjerujem da modovi imaju opciju prebacivanja postova, valjda nitko neće zamjeriti.

Zero taman ovo gledao, Dunkey je legenda! Po meni iako su njegovi review-ovi namijenjeni da budu satirični uvijek uspiju pokazati stvar točno kakvom je!

Nema trunka satire u tome.