Cyberpunk 2077
Ovo non-lethal je navjeća laž ikada.
Bližim se pedesetom satu i igra me strašno vuče, još uvijek imam osjećaj da sam tek zagrebao površinu i tek sada počinjem polako shvaćati koja je skala ovok remek djela. Napucavanje je fantastično, vožnja još bolja, a jako sam se iznenadio s motorima, koji na prvu izgledaju očajno odrađeno, no zapravo imaju full zabavan osjećaj kada se ulazi u zavoje u brzinama ili kada se stisne naglo kočnica. Šteta što naš lik nije jače nagnut na motoru i da prebacuje težinu kako bi to trebalo biti - to bi bilo bomba. Isto nepostoji naginjanje naprijed - nazad da bi dignuli zadnji ili prednji kotač. Ali eto nije loše stvarno...
Cole cole levelaš jako sporo taj street cred
Bome da.
Cole idi se jebi i nabavi dildo i kreni onda samo dizi stealth i brawler.
doslovno SURPRISE BUTTSEKS
Ne kužim zašto odmah nije izašla i next gen verzija. Očito da ovo nije trebalo na last gen.
A nismo hjteli slušati Wekya kad je rekao da će launch od Cyberpunka biti kaos.
resident_evil nema sta izaci kao next gen verzija
Valjda će i te vremenske uvjete sredit... to baš pridonosi atmosferi...
Potajnon sam se nadao i nekom snijegu...(BR2049)...
ne vidim zašto ne bi neki update to jednom omogućio
Meni se čini da će igra nakon prve velike ekapanzije biti potpuno drugačija.
Razlog više da ju odigram 3-4 puta xD
Vec vidim kako ce se nick "Cole" izgovarati sa sapatom i strahom kada izade multiplayer
Odlična lokacija i atmosfera
Nisam istraživao ovaj rides; jel to moram imat te pare da kupim te motore pa onda preprodajem ili kako funkcionira stvar?
jedno malo cudno pitanje, jel moguce da u night cityju ima samo jedna jedina zenska kurva? malo sam trazio po mapi i nisam uspio naci vise, samo ta i jos neki lik. malo mi cudno
do sada sam imao seks s tri razlicite osobe u igri