Cyberpunk 2077
Eto i ja ipak uzeo igricu ranije nego sto sam mislio .. Instalirao sam ju, i probati cu ju malo, ali cekati cu ipak ps5 updejt
BOLESNO!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vi koji igrate, kakve buildove radite? Ja sam krenuo u smjeru stealtha + hakiranje + pištolji (melee gameplay mi za sada nije baš legao), kao u Deus Exu misije se mogu riješiti bez pretjerano mnogo napucavanja.
- Uređivano
Trenutno sam još premali lvl za neki fokus, ali pištolji su mi ttenutni fokus. Čito sam da su ova neka pametna oružja kako već odlična...
Čak imam i gun za one hit headahot hehe
- Uređivano
Napucavanje je dobro izvedeno pa to i forsiram, zabavno je na hard sa gamepadom i taman izazovno. Sve više uživam u igri, nakon 1.04 zakrpe i bez RT-a nema više ni jedan pad ispod 60 fpsa, radi igra kako treba. Tek jedan bug do sada kada sam morao izlaziti u glavni meni i ponovno učitati jer se misija nije pokretala.
Također za gamepad sam smanji osjetljivost za nekoliko stupnjeva i sad je vožnja precizna i auto ne divlja.
Super igra.
Gameplay je totalni Deus Ex na steroidima. Hakiranje iz daljine je dosta jednostavno, nešto kao Watch Dogs, pod uvjetom da se prođe skill check. Jedino računala i pristupi sustavima imaju nekakvu mini igru.
Napucavanja me najviše podsjećaju na Borderlands, samo su mi malo “drvenija”.
Kako sam riješio prolog, osvjestio da je CDPR početak igre do amena spojlao kroz trailere i gameplay previewove pa sam unaprijed znao što će se sve dogoditi. Tek nakon prologa se otvorila igra kako treba.
Deadwalker gunslinger crit shot master build. Street kid Techno Viking koji hara gradom sirovom snagom oruzja
To je moj prvi prelazak
Ne znam jel me Modern Warfare razmazio, al moram se navikavat na napucavanje.
Nekako je mlako. Recoil oružja je prejednoličan, a osječaj kad nekog pogodiš nije dovoljno mesnat.
I preslaba su. Nekako mi je mutavo da nakon 20 neprijatelja nemam municije, a imao sam 300 metaka prije fajta.
Još me smeta kaj se neki itemi jednostavno ne mogu pokupit, na nekima je skroz fulano gdje moraš gledati da ti se pojavi prompt.
Ajmo reć 90% sam zadovoljan, 10% nisam.
Nije baš fer usporedba budući da je ovo punokrvni RPG. Sjećam se da ni Deus Ex nije imao baš ne znam kakvo dobro napucavanje. U takvim igrama mi je nekako veći gušt riješiti sve s minimalnom količinom nasilja, no da bi "feeling" korištenja oružja mogao biti bolji, mogao bi.
Budući da sam igrao s nomadom, očekivao sam na početku igre više boravka van grada što u prologu nije bio slučaj. Nne znam ako će questovi kasnije biti i van grada.
Deadwalker Mankind Divided je imao odlično napucavanje.
Cole kako kome
Često spominjete prolog, na što konkretno mislite? Da li je to baš neki uvod ili mislite na glavnu kampanju od dvadesetak sati? Koliko traje prolog?
[deleted]
- Uređivano
PS5- dynamic, 1188p, ~ 50-60 fpsa
mislim da cu stati i cekat ps5 patch sljedece godine :/ nisam zadovoljan ovim
idem trazit second hand Demons souls da izljecim oci
- Uređivano
@Deadwalker @Cole @fensisuperstar jeste primjetili jednu stvar u postavkama gdje birate rezoluciju i vsync odnosno max framerate?
Pogledajte ostale vrijednosti osim 60 i sada to povezite s ove dvije mogucnosti:
- Znali su da je igra neoptimizirana i izdali je
- Znali su da je igra radena za najnoviju seriju grafi, ali nisu to htjeli istaknuti javno
Ova igra nema pogled iz trećeg lica? Tj. možeš ju igrati samo kao FPS, ne i TPS?