Ja bi čak rekao, ako ćemo u proporcionalni odnos uzeti mjerilo kvalitete i visinu ocjena, da se nije GT toliko srozao u kvaliteti, koliko se nakotilo konkurencije koja je donekle naučila radit druge autotrke.
GT Sport je trenutno najbolja racing igra koju mozes zaigrati na konzoli. Pogotovo je cudo kako su prebacili taj "e-sport" pristup iz PC naslova tj online za vecinu casualaca koji drmaju taj sport mode samo tako i jednostavno je fantastican. Opcenito recenzije za GT sport su gledane iz perspektive broj auta/sadrzaj/kampanja stoga i takve ocjene, a zanimljivo je da je PD kroz svo ovo vrijeme dodavao sve zivo dok su sve "bolje" racing igre vec zaboravljene, a ova se stalno nadograduje pa je tako i dobila citavu kampanju... makar to je nista u uspredbi s zabavom koju nudi sport mode tako da obicno utkrivanje protiv AI-a je korak unazad. Ne treba ni spominjat tehnicku stranu igre i fenomenalan vozni model zbog cega je igra toliko igriva i zabavna.
Meni je GT jedan od najdrazih serijala svih vremena, a za Sport bi rekao da je najbolji GT naslov kad bas zagrizes jos od GT3. Definitivno je bolji od 4, 5 i 6.
Driveby hejteri imaju svoje misljenje kako je ovo "sranje" i GT se srozao (ne mislim na tebe, vec opcenito) a zanimljivo koga god pitas da bas igra ekipa uziva. Ima problema sa rankingom al gledajuci citavu pricu meni je ovaj GT sport fenomenalan.