Znači, ako se neki black phatom javlja na, štajaznam, mapi 1-2 a ja sam već tu mapu odavno završio, ja mogu shiftati World Tendency na Black ili White, vratiti se na mapu 1-2 i black phantom će se spawnati? Ako je tako, super.
Evo, prije nekih sat-dva sam završio igru. Razočaravajuća finalna borba. Sad ću u idućem probati sve na black. Na mapi 5-2 čak 3 protivnika bacaju Stone of Ephemeral Eyes (sa drop rate-om od 100%) ako mi je Tendency black, pa ako mi u ovom drugom prolasku zatrebati tu ću ih farmati (iako mapu mrzim iz dna duše).
Jedini problem je što više nemam 100% funkcionalni kontroler; ovaj jedan je letio prije 2 dana i nakon toga dana više nije isti. I, iskreno, malo sam se umorio od serijala, pa možda neki JRPG odigram u međuvremenu. Vidjet ću.
Da, znam da će farmanja onih predmeta biti pain in the ass. Mislim da svega 6 Pure stone-a imam (pod time mislim 6 različitih; znam da samo 1 treba po trofeju). Lijepo sam si na 6 stranica isprintao ono što trebam uraditi
što me podsjeti - ja uopće nisam našao Urbaina. Da, znam gdje se nalazi (mapa 4-2, u onoj ''rupi''), ali meni se govnar tu uopće nije pojavio. Da ga možda nije neki black phantom ubio?
EDIT (da ne pišem novi post):
Krenuo sam NG+ i, nakon zavšene 1-1 mape, krenuo na 4-1 i potom 4-2. Urbain je sad bio tu. Znači netko ga je ucmekao prvi put.
Isusatidragog kako je igra teška na NG+ :,(