svemirskodete Imam osjecaj da ce biti remaster ili remake, FS su rekli da Sekiro ne znaci kraj Soulsa.
foggy Nemam ništa protiv remastera, ali da naprave nešto s tim, ne da mi upscale naprave, ostave sve propuste i bugove i naplate 30 funti. A tak se to u zadnje vrijeme radi.
svemirskodete From Software je jedini developer koji bugove ostavi s razlogom da igra bude jos teza i frustrirajuca 😂
Kikiller Demon's souls je meni najbolja souls igra.Nemam pojma,to je valjda kao sa FF serijalom.Koji si prvi igrao taj ti je najbolji.
foggy Demon's souls je meni najbolja souls igra.Nemam pojma,to je valjda kao sa FF serijalom.Koji si prvi igrao taj ti je najbolji.Jel nije ono da ti isto nisi prešao Dark Soulse?
foggy Igrao,nisam prešao.Izgubih živce kao vrlo mlad momak.A jadan, uplašio se :)Kak ti je onda najbolji Demon Souls a nisi ogulio ostale I feel some disturbance in the force
foggy Puno sam gledao kak drugi igraju.Pametno, sačuvao si živce i par godina života.Al i dalje si mlakonja jer ih nisi sve prešao
Kikiller A da znaš da sam mislio trojku odigrat uskoro.Bude ljeto i godišnji.Taman za po doma znojav i ljut bit .
foggy A da znaš da sam mislio trojku odigrat uskoro.Bude ljeto i godišnji.Taman za po doma znojav i ljut bit .Gledaj to s vedrije strane; mokra znojna jaja, koja će se skupit kad ih Dark Souls stisne, pa nece bit toliki problem sta su mokra i znojna
Indalecio A da znaš da sam mislio trojku odigrat uskoro.Bude ljeto i godišnji.Taman za po doma znojav i ljut bit .Gledaj to s vedrije strane; mokra znojna jaja, koja će se skupit kad ih Dark Souls stisne, pa nece bit toliki problem sta su mokra i znojna Ja cu bit ljut ko pes ali bar pod klimom mada u ds3 mi nije ni ona pomogla u pojedinim trenutcima da se ne preznojim i povisim temperaturu u sobi.
foggy Koji je najteži DS?Da odma to poderem.Pošto je izašao DS Remaster, kud bolje nego krenut s njim. Svi su tu negdje.Demon Souls na žalost sada nemaš priliku na PS4 okrenut, tak da DS možeš igrat.
Fico A da znaš da sam mislio trojku odigrat uskoro.Bude ljeto i godišnji.Taman za po doma znojav i ljut bit .Gledaj to s vedrije strane; mokra znojna jaja, koja će se skupit kad ih Dark Souls stisne, pa nece bit toliki problem sta su mokra i znojna